Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Universităţii Craiova, după ce clubul s-a despărțit de Corneliu Papură

www.gsp.ro
Cristiano Bergodi

La doar o zi distanţă după ce a anunţat despărţirea de Corneliu Papură, clubul de pe Ion Oblemenco a emis un comunicat de presă în care a numit numele noului antrenor. Italianul Cristiano Bergodi va prelua banca tehnică a grupării sportive.

„Fiindcă vine din Cetatea Eternă în Cetatea Banilor, putem spune: Habemus antrenor! Dacă ne uităm în urmă, Ştiinţa a avut compatibilitate cu şcoala de antrenori italiană, aşa că Cristiano Bergodi are toate şansele să scrie istorie în „vulcanul” alb-albastru. Simbolul lui Lazio, pentru care a jucat 7 sezoane, a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. Bun venit, Mister şi adu-ne trofee!”, potrivit unui Comunicat al Universității Craiova.

Citește și: PSD, UDMR și Pro România își unesc forțele pentru o mutare politică de proporții: creșterea cu 140% a ISR .

Cristiano Bergodi a plecat în Italia după ce s-a despărţit de clubul din Liga 1 Fc Voluntari. Urmează să revină în România şi va intra în carantină timp de 14 zile.

Joi, preşedintele clubului, Marcel Popescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că decizia lui Corneliu Papură de a pleca de la Craiova i-a luat prin surprindere.

„A plecat, Doamne Ajută pentru fiecare, sunt momente în viaţă care te surprind şi cu asta basta. Viaţa merge înainte”, a spus Marcel Popescu, pentru MEDIAFAX.

Citește și: RESTRUCTURARE la Ministerul Finanțelor Publice: 202 posturi vor fi ELIMINATE, printre care și 2 de secretari de stat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.