Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criticul lui Liviu Dragnea consideră că 'duşul rece' de la alegerile europarlamentare a fost necesar pentru PSD: 'Să nu mai creadă că deţin adevărul absolut'

psd

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, cel care l-a criticat public în repetate rânduri pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, consideră că "duşul rece" de la alegerile europarlamentare a fost necesar pentru PSD, pentru "a nu mai crede unii că deţin adevărul absolut", scrie Agerpres.

"Îmi pare foarte rău că lucrurile pe care le-am spus la Conferinţa Judeţeană, atunci când au fost foarte mulţi participanţi şi delegaţi din conducerea centrală a PSD, au ajuns să fie puse în practică doar după eliminarea lui Liviu Dragnea. Dacă lucrurile pe care le-am spus atunci erau puse în practică de la acel moment, fără a mă da un mare strateg politic, altul ar fi fost atât scorul PSD, cât şi percepţia oamenilor. Dar poate că acel duş rece de la europarlamentare a fost necesar pentru PSD, astfel încât unii să nu mai creadă că deţin adevărul absolut şi să îi asculte şi pe cei din teritoriu, care de multe ori, fără să aibă dorinţa de a se implica la nivel central în ceea ce înseamnă politică, spun adevărul", a declarat Dragomir, vineri, într-o conferinţă de presă. 

Marin Dragomir a mai spus că primul lucru benefic în ceea ce priveşte schimbarea conducerii PSD este cel legat de abandonarea subiectului privind legile justiţiei. 

"Schimbarea conducerii PSD a adus un lucru pe care noi l-am solicitat de atunci, cel legat de legile justiţiei, dar şi altele care nu au acelaşi impact. Mai este însă nevoie de foarte multe schimbări în ceea ce priveşte mentalitatea unor oameni la nivel central", a spus Dragomir.

Citește și: Ucraina declară 'RĂZBOI' pedofililor. Ce prevede legea adoptată de Parlamentul de la Kiev

Întrebat cum comentează scorul obţinut de PSD Brăila la alegerile europarlamentare, Marian Dragomir a spus că acesta a fost generat pe de o parte de faptul că pe listele Pro România s-a aflat fostul social-democrat Mihai Tudose, iar pe de altă parte, de gafele partidului la nivel naţional. 

"Scorul a fost scăzut pentru că o parte dintre votanţii PSD s-au dus spre Pro România. Scăderea scorului PSD la Brăila s-a datorat în primul rând faptului că la Pro România candidatul Mihai Tudose a constituit un pol de atragere a votanţilor, ca nume şi activitate a acestui, dar şi din cauza faptului că toate gafele de la nivel naţional din acea perioadă au cântărit foarte mult la scăderea scorului. Totuşi, PSD a avut la Brăila un scor peste media naţională", a completat Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.