Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cugetare de părinte nonvaccinist

Autor: ofiţer cu grad înalt, român, patriot

Mi-a fost adresată o întrebare: Adi de ce este oare atâta cancer în ultimul timp la copii? Ochii erau plini de lacrimi. Lacrimi au început să picure şi în inima mea.

Citeam undeva că nevăzutul poate fi văzut privind cu inima. Nevăzut mister pentru ochii noştri, orbiţi de grija zilei şi de vederea celor cu mulţi bani. Cancer, def. Dex, = toate formele de tumori maligne care se caracterizează printr-o creştere atipică şi rapidă, cu tendinţa de invadare a ţesuturilor vecine. Constat, ca nespecialist, că e o formă de autodistrugere a organismului. Şi continui silogismul. În mod firesc, fără ajutoare nocive externe, noi suntem creaţi perfecţi. Şi organic. Pentru a ajunge la reacţii sursă de cancer, avem nevoie de stimuli externi. Ei au fost şi sunt tot mai mulţi, cu vrerea sau fără vrerea noastră. Şi aici dăm de ce e mai grav: ceea ce ni se bagă pe gât fără să vrem şi fără să fim întrebaţi , ceea ce se încearcă tot mai elegant, cu drepturile omului "pe masă".

Implementăm imunizarea artificială ca un bine suprem, pe care îl promovăm agresiv, suprimând orice opoziţie sau îndoială şi înregistrăm tot mai multe cazuri de cancer, iar în ultimele decenii, la vârste tot mai precoce.

Prin imunizare artificială - pe lângă adaosuri de mercur, plumb etc. - se introduc în organisme boli atenuate sau inactive. Cu acestea se agresează sistemul imunitar - imatur până la vârsta de trei ani, obligându-l să reacţioneze nefiresc pentru a se apăra. Astfel, pe lângă alte neajunsuri, e forţat să producă execese de apărare care provoacă creşteri rapide şi atipice de masă celulară, care trebuie să fie duse tot de corpul în care se cresc, deci de ţesuturi vecine, care nu le pot recunoaşte ca proprii şi nici coabita normal cu ele.

Aşadar, cercetând cu ceea ce vine din inima, cred că e evidentă una dintre principalele cauze care duc la cancer tot mai frecvent la copii.

Atenţie! Copiii nu sunt ai statului. Ignoranţa la problemele serioase, nu graţierea sau altele, ne poate ucide copiii. Nu e un rău tratament aplicat minorului o acţiune/inacţiune în a refuza cancerul, incomparabil mai periculos decât orice boală a copilăriei". Oare interesează pe cineva.

Autor: ofiţer cu grad înalt, român, patriot

P.S. - Începând de azi voi publica toate scrisorile primite de la români şi în mod special (păstrând anonimatul) cele 251 de la ofiţeri români. Ei sunt primii eroi ai noştri în vremurile cele mai grele. Cele mai valoroase zale din armura României. Ei sunt primii patrioţi. Eu voi fi portavocea lor. Trădătorii trebuie să fie pedepsiţi.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.