Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum pot scăpa cei din PNL de Alina Gorghiu

În orice sondaj te uiți, Alina Gorghiu este fruntașă la capitolul neîncredere. Nici măcar în propriul partid nu este privită cu prea multă simpatie.

Neîncrederea în Alina Gorghiu depășește 60% din populația țării. Daca punem si faptul că nu a reușit nicio realizare notabilă până acum, este chiar grav. Singura ei "reușita" este numirea, nu alegerea, în funcția de președinte UNIC al partidului.

În aceste condiții, este lesne de înțeles de ce vechii liberali, care astăzi nici nu se mai regăsesc pe liste, precum Ludovic Orban, de exemplu, sunt profund dezamăgiți de conducerea PNL.

În aceeași situație sunt și foștii lideri și membri ai PDL, care au fost mințiți în cel mai josnic mod. Funcția de premier n-au primit-o deși promisiunea a fost fermă și asumată public. Ba mai mult, Vasile Blaga a fost înlăturat din funcție exact după modelul Orban.

PNL se vrea partid "mare", dar nu este decât o structură politică care nu are nimic în comun cu democrația, în care oamenii sunt epurați si înlăturați în numele glorioasei "schimbări" cerută de "stradă".

Majorității liberalilor proveniți din PDL li se reproșează că au fost prea apropiați de Președintele Băsescu, de parcă ar fi un păcat să-ți susții liderul, care a câștigat de două ori alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei și de două ori alegerile pentru funcția de Președinte al României împotriva majorității PSD-PNL.

Există, totuși, o soluție rațională pentru foștii membri PDL prin care pot să-şi ia partidul înapoi. Să aplice aceeași strategie pe care Alina Gorghiu a pus-o în practică la alegerile locale din București, când l-a împins pe Cătălin Predoiu să candideze la Primăria Generală, iar partidul sau nu a făcut absolut nimic pentru a-l susține. Așa a fost "îngropat" premierul PDL din guvernul "marelui" PNL.

Acum e timpul să vă luați revanșa.

Nu votați duminica un partid care vă vrea slabi și ușor de manipulat. Votați PMP și împreună putem construi un partid al viitorului.

Un rezultat slab al PNL o trimite pe Alina Gorghiu acolo unde îi este locul și le dă șansa liberalilor să-şi ia partidul înapoi, iar nouă, șansa de a ne regăsi într-un proiect politic popular în care spiritul de luptători și învingători să ne unească!

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.