Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum reacționează Fuego la glumele pe seama sa - ’De 20 de ani reuşesc să fiu pe buzele românilor’

www.libertatea.ro
Fuego

Paul Surugiu, alias Fuego, sustine, referitor la glumele care se fac pe tema pieselor de Craciun pe care le interpreteaza, ca i-au crescut popularitatea si recunoaste ca de cele mai multe ori se amuza si el.

„Sunt imun, relaxat. Unele chiar îmi plac foarte tare şi fac şi eu, de multe ori, glume pe seama acestui trend, cu bradul. Au fost benefice mare parte din ele, pentru că mi-au crescut cota şi popularitatea. În general, eu apreciez umorul, dar pe cel de calitate, atunci când e făcut cu simţ de răspundere, argumentat, fără gratuităţi şi răutăcisme ieftine. Niciodată nu am fost afectat de lucrurile care nu sunt adevărate, de situaţiile în care anumiţi oameni vor să fie interesanţi cu orice preţ şi aleg metodele acestea simpliste, ieftine. Eu ştiu să-mi văd de drumul meu şi iată că, de 20 de ani deja, reuşesc să fiu pe buzele românilor, jucând şi două turnee anuale sold out. Glumeţii pot continua, iar interesanţii pot să ştie că locul meu rămâne aici, în timp ce al lor va dispărea curând, rămând în urmă un mare nimic.”

Citeste si Bilanțul tsunamiului din Indonezia a ajuns la 281 iar peste 1000 de oameni sunt răniți- Căutările continuă

Cântărețul a acceptat chiar provocarea unui cunoscut lanț de fast food-uri în care oamenii îl țineau ocupat pentru a-l împiedica să împodobească bradul

„A fost o provocare şi o campanie extrem de bine gândită şi targetată. Ca drept dovadă şi răsplata: ea a şi câştigat un premiu important la o competiţie de publicitate în străinătate. În general eu sunt omul provocărilor. Cântăresc mult, analizez şi dacă se merită, păi se merită să accept. Nu sunt, contrar aparenţelor, un tip comod sau învechit. Spun asta despre mine cei ce nu mă cunosc. Dacă a fost să fug de ceva în viaţa asta, acela a fost penibilul. Mi-e efectiv teamă de penibil şi cred eu că am reuşit să-l „fentez“ de multe ori. Aşa că prima temere a fost aceasta, de a nu fi penibil, de a nu cădea într-o latură care să nu fie pe gustul celor ce-mi apreciază munca. Mai apoi am luat în calcul şi haterii, dar pe ei n-ai cum să-i opreşti şi, cumva, în economia unei reuşite îşi au şi ei rostul lor. Cu atât mai mult cu cât eu sunt călit, obişnuit cu cei care atunci când nu au altceva mai bun şi mai inteligent de făcut, fac o glumiţă cu bradul.” a declarat cantaretul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.