Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum s-au lăudat președintele și vicepreședintele CSM în fața Comisiei Europene: 'Consiliul și-a îndeplinit rolul de garant al independenței justiției'

Facebook
Bogdan Mateescu, judecator CSM

Reprezentanții CSM au avut o întâlnire cu experții Comisiei Europene aflați în misiune de evaluare în cadrul MCV.

Președintele CSM, judecătorul Mihai-Bogdan Mateescu, și vicepreședintele Consiliului, procurorul Florin Deac, au participat la întâlnirea în format videoconferință cu experții Comisiei Europene aflați în misiune de evaluare a progreselor înregistrate în domeniile reformei justiției și luptei împotriva corupției în perioada 1 iunie-31 decembrie 2020, în cadrul MCV.

„Întâlnirea a debutat cu prezentarea priorităților conducerii CSM pentru anul 2021 și a acțiunilor privind consolidarea sistemului judiciar.

S-a arătat că în perioada de referință a acestei misiuni de evaluare, Consiliul a continuat să își îndeplinească rolul constinuțional de garant al independenței justiției și de administrator al sistemului judiciar din România. De asemenea, a susținut măsuri esențiale cu caracter ireversibil pentru consolidarea, eficientizarea și creșterea transparenței sistemului judiciar, dar și pentru creșterea încrederii justițiabililor, a societății civile, în general, în justiție”, se arată într-un comunicat de presă.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.