Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum și-a cunoscut Ion Țiriac actuala iubită: ea făcea masaj în cartierul de lux al miliardarului

digi24.ro
ion tiriac

Astăzi, miliardarul Ion Țiriac împlinește 84, iar fostul tenismen este cunoscut drept cel mai bogat român. Deși a fost căsătorit doar o singură dată, acesta a avut numeroase relații, în cea mai mare parte discrete.

Ion Țiriac a fost căsătorit cu o singură femeie, Erika Braedt, dar apoi Țiriac a avut o serie de relații, inclusiv cu Mikette von Issenberg și Sophie Ayad, cu care are doi copii, Ioana și Karim.

În prezent, nu există informații despre o iubită oficială a lui Ion Țiriac, dar în ultima perioadă a fost văzut de mai multe ori cu o tânără misterioasă. Cei doi au fost fotografiați împreună la un mall la sfârșitul anului trecut și au fost surprinși din nou la o petrecere în Poiana Brașov pe 9 aprilie.

Potrivit informațiilor apărute în presă, fata cu care a fost văzut recent Ion Țiriac se numește Teodora și s-ar fi cunoscut cu miliardarul la Stejarii Country Club, proprietatea acestuia. Potrivit unor surse, Teodora ar fi fost angajată aici ca terapeut de masaj, iar după o ședință de masaj, cei doi au început să se întâlnească și în afara clubului.

Ion Țiriac este cunoscut pentru discreția sa în ceea ce privește viața sa privată, iar una dintre fostele sale partenere, Adriana Ikim, a scris în memoriile sale despre relația lor de la începutul anilor 1990. Ea l-a caracterizat pe miliardarul român drept un om rece, care nu știe să iubească și care are o mentalitate tradițională în ceea ce privește rolul femeii într-o relație. Potrivit lui Ikim, relația lor a fost marcată de întâlniri rapide între călătoriile sale în Europa, dar ea a afirmat că în niciuna din aceste nopți, Țiriac nu a arătat că o iubește. Conform acesteia, el este o persoană distantă și rece, care are o capacitate mică de iubire.

În afară de activitățile sale de afaceri, Ion Țiriac este implicat și în diverse activități filantropice și caritabile. În 1994, a înființat Fundația Sportului Românesc, care susține sportivii români de performanță. De asemenea, prin intermediul fundației sale, Țiriac a sprijinit proiecte de restaurare a patrimoniului cultural românesc, cum ar fi Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" din București și Castelul Peleș din Sinaia.

În plus, în 2015, Ion Țiriac a lansat un program educațional pentru copiii din mediile defavorizate din România, numit "Țiriac Junior". Programul oferă copiilor șansa de a învăța tenis și alte sporturi, dar și de a primi sprijin pentru dezvoltarea lor educațională și personală.

De asemenea, Ion Țiriac este implicat și în diverse proiecte de protejare a mediului înconjurător, inclusiv prin intermediul fundației sale și prin companiile sale. Una dintre inițiativele sale notabile a fost construirea unei ferme solare în apropiere de București, care a fost considerată una dintre cele mai mari ferme solare din Europa la momentul inaugurării sale, în 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.