Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu l-a uimit pe fostul deputat Nicolae Bacalbașa: Reprezintă anticorpii societății (Video)

stareapresei.ro
bacalbasa

Iubită de multă lume pentru că spune lucrurilor pe nume fără să țină cont de diplomație, Dana Budeanu are și mulți critici. Se face însă remarcată grație opiniilor acide și bine argumentate, de la care nu se dezice. După ce l-a impresionat pe analistul politic Cozmin Gușă cu fizicul de invidiat, Dana Budeanu l-a dat pe spate și pe medicul Nicolae Bacalbașa, care spune despre ea că are același rol social pe care îl au anticorpii pentru sistemul imunitar.

Citește și: Cozmin Guşă anunţă că Dana Budeanu are 'bronzul' la influenţarea politicienilor: De aş fi avut şi eu picioarele ei

„Practic, noi nu putem sustrage unui proces global. Fie că acest proces global este biologic, cum este o pandemie, fie că e politic, fie că cineva care conduce lumea a hotărât termenul de resetare, cu tot ce implică el. Oameni ca doamna Dana Budeanu sunt foarte preţioşi pentru că reprezintă anticorpii unei societăţi în care supunerea a devenit recomandabilă, dacă nu obligatorie.

E clar că nu ne putem sustrage unui viitor sumbru şi vreau să spun că de fapt această pandemie trebuie văzută în ansamblul ei”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, în direct la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.