Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănciulescu cere prelungirea contractelor pentru Nistor și Mahlangu

www.agerpres.ro
Ionel Dănciulescu

Directorul general de la club, Ionel Dănciulescu, a anunţat că au început negocierile cu Nistor și Mahlangu, având în vedere că în iarnă vor intra în ultimele şase luni de contract, informează mediafax.

"În acest moment sunt doi jucători extrem de importanţi care termină contractul în vara viitoare: Nistor şi May (n.r Mahlangu). Sunt jucători pe care i-aş semna imediat pentru doi, trei ani. Din ce ştiu eu, au existat contacte între conducere şi ei. Aşteptăm să vedem ce facem. Până în iarnă trebuie să ştim clar dacă semnează sau nu. Nu vrem să repetăm greşelile din trecut", a spus Ionel Dănciulescu, pentru Digi Sport.

Oamenii lui Tăriceanu au scăpat de EXCLUDEREA din grupul ALDE european: negocieri la Bruxelles

Dan Nistor a preluat tricoul cu numărul 10 şi banderola de căpitan înainte de startul acestui sezon şi a reuşit cu adevărat să facă diferenţa în momente cheie. A deblocat jocul echipei în meciul din prima etapă cu FC Voluntari, reuşind să-i paseze decisiv lui Salomao după ce s-a distrat cu fundaşii lui Opriţa. Ilfovenii conduceau cu 1-0 în acel moment, iar reuşita de 1-1 i-a readus în joc pe "câini". A urmat derby-ul cu FCSB, unde Nistor a alergat fără încetare şi a marcat pentru 2-2. Integralist şi la Mediaş, unde Dinamo a pierdut dramatic cu 3-2, mijlocaşul şi-a criticat public colegii din apărare după prima înfrângere a sezonului. Nistor a fost integralist şi cu Viitorul, în ultimul meci al etapei a IV-a, câştigat cu 1-0 de Dinamo.

Considerat punctul de echilibru al echipei din Ştefan cel Mare, Mahlangu sud-african impresionează în fiecare meci prin numărul de kilometri alergaţi, prin tackling-urile impecabile şi prin capacitatea de a-şi pune colegii în poziţii foarte bune. Mahlangu a marcat unicul gol al partidei de luni cu FC Viitorul. 1 milion de euro e cota lui Mahlangu, care a ajuns în Ştefan cel Mare în 2016, din postura de jucător liber de contract. De la acel moment, a strâns 69 de meciuri, trei goluri şi trei pase decisive în tricoul alb-roşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.