Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniela Cîmpean: Un judeţ se dezvoltă dacă este condus de oameni integri, profesionişti şi inovativi

Propunerea PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean sustine că societatea este cea care cere schimbare în mediul politic şi administrativ, iar rolul partidelor este de a răspunde la noile cerinţe ale cetăţenilor prin oameni pricepuţi şi soluţii noi: "Sibiul se schimbă, apare o nouă generaţie de tineri în oraşe şi în mediul rural care trebuie susţinuţi cu oportunităţi. Progresul tehnologic, societatea impun un răspuns rapid al administraţiei la problemele localităţilor şi cetăţenilor. Consiliu Judeţean înseamnă mai mult decât împărţirea banilor pe proiecte mărunte şi fără impact pe termen lung!", susţine Daniela Cîmpean.
Candidatul PNL crede în forţa tinerilor şi în capacitatea lor de a "restarta" economia judeţului.
"Forţa economică a Sibiului poate fi dată de tineri!
content-image
Judetul Sibiu poate recupera foarte mult în dezvoltare prin reducerea decalajului urban-rural. FORŢA ECONOMICĂ A GENERAŢIEI TINERE poate fi SUPORT PENTRU CATEGORIILE VULNERABILE. Pentru asta trebuie doar să: atragem investitori, creăm locuri de muncă, stimulăm iniţiativa de afaceri şi iniţiativa socială privată din mediul rural.
Consider că pot da o nouă viziune de funcţionare a Consiliului Judeţean, o viziune  modernă, activă, profesionistă. şi fără încălcarea legii! Chiar cred că se poate şi că merităm asta în judeţul Sibiu!", afirmă Daniela Cîmpean.
Candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean propune punerea în funcţiune a Planului de Acţiune Sibiu 2016, plan care urmăreşte dezvoltarea activă, sustenabilă a judeţului şi eliminarea diferenţelor între diferite zone.
"Cu PNL la guvernarea locală, „PAS-016” - Planul de Acţiune Sibiu va intra în acţiune!
Acest Plan de Acţiune Sibiu se va baza pe 3 vectori:
1) dezvoltarea polilor urbani din judeţ;
2) turism „all seasons”, în toate anotimpurile, de durată mai lungă, cu punerea în valoare a zonelor atractive prin turism cultural, turismul activ prin sporturile de iarnă, turism balnear sau turismul de business pe axa Sibiu-Mediaş;
3) creşterea capacităţii administrative în mediul rural.
Cu toţii dorim o schimbare în bine. Cred că această schimbare poate fi făcută cu implicarea în politică şi în comunitate a celor buni, dedicaţi şi serioşi în meseria lor!", concluzionează candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judetean Sibiu.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.