Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce trebuie să alegem întotdeauna drumul drept

drum

Sondajele lansate astăzi în spațiul public de către PSD pur și simplu mă îngrozesc. NU pentru că ar fi adevărate. Pentru că STIU sigur că nu sunt. Mă îngrozește însă ideea că ar exista cea mai mică șansă ca PSD-ul să revină la putere.

Asta ar însemna sfârșitul a tot ceea ce s-a făcut bun până acum și un mare pas înapoi. Să ne aducem doar puțin înainte de ceea ce a însemnat perioada Iliescu-Năstase sau, mai recent, Ponta -Tăriceanu și e de ajuns.

De aceea trebuie să întârim parteneriatul cu cetățenii. Oamenii vor să știe pe ce si cum se cheltuiesc banii lor. Au nevoie de oameni care să îi înțeleagă și care să le ceară părerea, nu de politicieni care odată ajunși în fruntea obștii se cred stăpâni absoluți.

Aceasta este diferența între democrație și feudalismul pe care ni-l propun urmașii lui Ion Iliescu.

Trebuie să le transmitem clar lui Ponta, Dragnea și Tăriceanu că NU mai vrem să ne întoarcem cu fața spre Est, niciodată!

Putem face asta doar alături de parterii noștrii strategici – Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană. Lupta împotriva corupției trebuie să continue. Asta e șansa, e singura șansă a României.

Corupția ucide, nu doar in cazul Colectiv, ci in fiecare zi, și ea trebuie pe cât posibil stârpită! Ea își trage seva exact din zona gri, din zona aceea întunecată pe care o dezvăluie zilnic procurorii anticorupție, acea zonă a feudelor unde banul public se împarte netransparent și intră în buzunarele mafiei transpartinice.

Reformele trebuie continuate! Doar cheltuind eficient banul public, pe ceea ce oamenii au într-adevăr nevoie, nu pe ceea ce cred cei ajunși la putere, putem avea șansa de a traversa țara pe autostrăzi reale și nu doar trasate pe hârtie, putem avea șansa unui sistem educațional sănătos, care să ne pregătească în mod real pentru viața copiii, putem avea șansa unui sistem sanitar in care să nu te duci sănătos și să pleci bolnav și cu buzunarele goale, putem avea șansa unei competiții reale pe piața muncii, bazate pe competențe reale si nu pe bani și pile!

Dar toate aceste lucruri, pe care, sunt sigura, ni le dorim cu toții, NU au cum să existe dacă acum ne întoarcem în trecut. Iar PSD, prin reprezentanții săi, prin metehnele sale, reprezintă doar trecut.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.