Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce vrea Dragnea să fie votat de toți membrii de partid?

Fiindcă îi e frică. De aceea nu a vrut să aibă contracandidați. A vrut să iasă președinte PSD prin jocuri de culise, fără nicio concurență și nici cel mai mic risc. Însă absemța unui contracandidat și a unei competiții cât de cât reale legitimitatea lui Dragnea are mult de suferit. Dragnea ar fi un președinte făcut la masa verde, care, spre deosebire de predecesorii săi, nu a ajuns în fruntea PSD în urma unei competiții, indiferent cât de viciată de aranjamente de culise ar fi. Să nu uitâm că Geoană în 2005 și Ponta în 2010 au câștigat președinția PSD în urma unei competiții, la mare concurență.

Acesta e motivul pentru care Dragnea vrea alegeri la care să voteze toți membrii de partid. Speră astfel să aibă o oarecare legitimitate sau, mai bine zis, să-și acopere lipsa de legitimitate.

De fapt, nu vor fi alegeri pentru președinția PSD. Un dictator numit la masa verde va fi plebiscitat de masele atent organizate și care nu au de ales. Comparația cu Hitler  sau liderii comuniști sovietici sau est-europeni (Ceaaușescu included) e exageratâ dar tehnic adevărată.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.