Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisia lui Ponta - urgenta absoluta. Romania e de o mie de ori mai importanta decat PSD!

ovidiu raetchi

Guvernul Romaniei este - cu tot respectul pentru partidul lui Ion Iliescu si Adrian Nastase - infinit mai important si mai respectabil decat Partidul Social Democrat. Ceea ce se aplica moralmente PSD trebuie sa se aplice a fortiori in cazul Guvernului. Sa menajezi demnitatea PSD si sa te incapatanezi sa reprezinti onoarea a 20 de milioane de romani in relatii internationale servile cu Erdogan - asta e o ticalosie. Daca Ponta demisioneaza din fruntea PSD "pentru a-l pastra curat", atunci el trebuie sa dispara urgent din fruntea unei tari unde nu exista, totusi, doar oameni cu candoarea lui Liviu Dragnea si Dan Sova.   

"Si alti colegi ai nostri au renuntat temporar la functiile politice pentru a-si lamuri situatia juridica. Iar eu nu pot sa cer altora sa faca un sacrificiu pe care eu nu sunt dispus sa mi-l asum! Pentru a nu lasa ca aceasta situatie sa afecteze PSD, va aduc la cunostinta decizia mea de nu mai ocupa nicio functie de conducere in Partid pana la momentul in care imi voi demonstra nevinovatia fata de acuzatiile aduse"
- scrie Ponta, liric, colegilor.

Emotionant. Totusi, Romania este infinit mai pura si mai importanta decat Partidul lui Ponta - fie El si scris cu majuscula. Cateva sute de baroni puhavi si congestionati de frigarui, sprit si anchete DNA nu merita mai multa deferenta si cocoloseala decat "restul" romanilor.

Asa ca, in logica propusa chiar de tine, pleaca urgent din fruntea Guvernului, Victor Ponta: azi, acum, maine cel tarziu, depune-ti smerit demisia, pentru ca ceea ce poti face pentru PSD ai datoria de o mie de ori mai apasatoare sa faci pentru Romania.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.