Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie de rasunet din diaspora

pixabay
boom
COMUNICAT
Stimați Prieteni și Susținători,
Stimați Președinți (interimari) ai organizațiilor A.U.R. din județul Vâlcea,
Nu cu mult timp în urmă, vă rugam să strângeți semnături și să votați A.U.R. - Alianța pentru Unirea Românilor, crezând sincer că partidul acesta se bazează pe principiul meritocrației și pe onestitate.
Ceea ce s-a întâmplat însă în Diaspora - cazul cel mai revoltător în UK! - dar și în multe județe din țară, demonstrează însă faptul că A.U.R. nu este, din păcate, partidul în care am crezut toți. Deja, pe internet, sute și mii de oameni, vedeți grupul "Dezamăgirea AUR" de pe Facebook!, spun același lucru. Demisiile și exodul din partid sunt un fapt real, iar A.U.R. este în cădere liberă.
În fața unei subculturi, unde Servilismul este promovat în cel mai înalt grad, iar indicațiile din umbră și ordinele teleghidate sunt transmise ca într-un grup infracțional, în modul cel mai secretos, îmi pare tot mai clar că cineva, fără conștiință și fără scrupule morale, își bate joc de toți!, servind, de fapt, alte cauze și alte interese decât cele naționale.
Este evident, de asemenea, că cineva încearcă să confiște mișcarea patriotică și naționalistă, autentică din România. Cu cât mai multe partide au crezut în Fraternitatea promisă de A.U.R., cu atât mai mulți "frați" au fost lăsați să-și rupă gâtul singuri: li s-au oferit locuri pe listele parlamentare în județele unde A.U.R. nu avea nicio filială! A.U.R. a abuzat numai de numele lor!
Acestea sunt cauzele pentru care am demisionat din toate funcțiile și atribuțiile avute în acest partid.
Fiecare are libertatea de conștiință și poate să voteze cu cine vrea, la cererea multora dintre voi însă - președinți interimari, membri de partid, prieteni, susținători - care vor să mă urmeze, am fost de acord să ne consultăm împreună, să vedem cu cine vom vota...
Înființarea unei mișcări naționale civice, bazată pe Meritocrație, neaservită Serviciilor române sau străine!, unde poporul român să conducă prin Democrație Directă este de mare actualitate! Vă mulțumesc pentru înțelegere! Alături de voi!

Scrie pe pagina de facebook, George Alexander.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.