Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat ALDE: Iohannis a ignorat sesizarea privind dispariția Luizei

ALDE
ALDE sigla

Deputatul ALDE Marian Cucșa a scris, pe Facebook, că președintele Klaus Iohannis, deși a vorbit despre soluții în cazul Caracal, a ignorat sesizările din partea mamei Luizei privind dispariția fiicei sale, șeful statului nefolosind pârghiile pe care le are la dispoziție.

Citește și: DIICOT a dezvăluit elemente noi din cazul Caracal: Butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă este, de fapt, un arzător improvizat .

"În ultimele sale ieșiri publice, președintele Iohannis a dezamăgit pe toată lumea. A folosit într-un mod politic întreaga tragedie de la Caracal. De câteva zile, președintele vorbește despre soluții, despre propuneri. De patru ani și jumătate Klaus Iohannis este președintele României. În tot acest timp a avut la îndemână toate pârghiile pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară. Trebuia doar să îi pese. Cel care vorbește despre soluții nu a avut una atunci când a primit o petiție disperată din partea unei mame a cărei copilă dispăruse. Azi, în presă, a apărut o mărturie cutremurătoare, ca toate care apar în acest caz, din partea mamei Luizei Melencu, aceea că Președintele României, precum și alte instituții ale statului i-au ignorat toate sesizările", a scris, miercuri, pe Facebook, deputatul ALDE Marian Cucșa.

În acest context, politicianul consideră că președintele Iohannis ar trebuie să-și depună demisia.

"Am avut în ultimele zile demisii și demiteri, încercări de a curăța acest sistem care vedem că nu funcționează. Însă, din două zone nu auzim nimic: procuratură și președinție. Președintele, cel care vorbește despre propuneri și soluții, poate avea o primă inițiativă prin a urma exemplul șefului STS, al ministrului de Interne, în sensul prezentării demisiei. A avut pe masă o petiție cu privire la un copil dispărut și nu a făcut nimic", a scris Cucșa.

Felix Bănilă, șeful DIICOT, a precizat că, până în monentul în care nu există dovezi clare că cele două fete dispărute, Alexandra și Luiza, sunt decedate, nu poate fi exclusă nicio variantă, nici măcar cea că ele ar fi în viață. Anchetatorii au făcut verificări la casa suspectului Gheorghe Dincă, pentru a se asigura că cele două fete nu sunt în imobil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.