Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat Florin Roman: Dragnea in topul chiulangiilor din parlament

promptmedia.ro
Florin Roman

PNL ii solicita președintelui PSD, deputatul Liviu Dragnea sa nu mai chiulească de la munca. Cu o prezenta de sub 15 % la vot, Liviu Dragnea conduce in topul chiulangiilor, dar și in topul parlamentarilor care au adresat întrebări și interpelări. Dragnea a votat o singura moțiune, cea in care a generat demolarea guvernului Grindeanu, susține Florin Roman.

”Cu toate ca este un mare chiulangiu, Dragnea și-a încasat toate drepturile banesti la zi. In cei doi ani din noul mandat, Liviu Dragnea nu a participat la nici o ședința a Comisiei de Administrație Publica, din care face parte. Semn ca tăierea bugetelor locale a fost premeditata, iar Liviu Dragnea și-a trădat “breasla”.

Citește și: Sondaj CURS - PSD continuă scăderea. ALDE și Pro România se consolidează, PNL e în ușoară revenire. USR și PLUS se mențin

Deputatul PSD Dragnea a venit la munca doar pentru a se opune creșterii alocațiilor la copii, propunere a PNL, despre care liderul PSD a spus ca este “populista” și “demagogica”. Domnia sa nu este doar împotriva alocațiilor ci și a jurnaliștilor care pun întrebări nearanjate, pe care ii jignește grotesc. E foarte clar ca pe Dragnea îl lasa nervii. Majoritatea nu mai este majoritate la camera, iar trecerea amendamentului PNL, privind creșterea alocatiilor demonstrează ca Liviu Dragnea a pierdut majoritatea și controlul parlamentarilor PSD.

Prioritatea numărul 1 a PNL in aceasta sesiunea rămâne schimbarea din fruntea Camerei Deputatilor a domnului Dragnea, un condamnat penal toxic pentru România. Cât de cinic poți sa fii, ca sa furi de la copii, domnule Liviu Dragnea?”, susține parlamentarul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.