Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL, propunere pentru europarlamentarii liberali: Nu voi accepta ca PNL să fie parte a unei înțelegeri prin care țara noastră să piardă fondurile UE

gigel stirbu

Gigel Știrbu, deputat PNL și vicepreședinte al partidului, susține, într-o postare pe Facebook, că va propune în Biroul Executiv al formațiunii ca europarlamentarii liberali să voteze împotriva rezoluției din Parlamentul European referitoare la statul de drept.

"Au apărut în spațiul public foarte multe discuții referitoare la o sancțiune din partea Uniunii Europene prin care României să i se restricționeze accesul la fondurile europene. Punctul meu de vedere, ca vicepreședinte al Partidului Național Liberal este că nu mi se pare corect ca PNL și europarlamentarii PNL să voteze o astfel de rezoluție, pentru că noi, înainte de a fi europeni, suntem români și orice ar face ceilalți, noi vom avea grijă de spiritul nostru. PNL este singurul partid "național" din România, iar eu, Gigel Știrbu, ca parlamentar național, nu voi accepta ca PNL să fie parte a unei înțelegeri prin care țara noastră să piardă fondurile europene. În Biroul Executiv al PNL, de astăzi, voi propune o discuție pe această temă", a scris Gigel Știrbu pe Facebook.

Citește și Rectorul SNSPA, atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: 'Acest tip de acțiune îl pune într-o situație clară de conflict de interese'

Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, a spus că CE nu va ezita să aducă "în fața instanței guvernul român dacă regulile sunt încălcate".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.