Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL, atac dur: 'Prin măsurile fiscale aberante PSD va îngropa unul dintre cele mai de succes domenii din România'

Mugur Cozmanciuc

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc lansează un atac dur la adresa social-democraţilor şi susţine că prin măsurile fiscale adoptate de PSD, sectorul IT&C va fi distrus, iar toţi specialiştii vor pleca din România.

Citeşte şi: Udrea RUPE TĂCEREA: 'Coldea şi Maior au implementat statul paralel cu ajutorul CIA' /VIDEO

"Măsurile girate de PSD și partenerii de la guvernare sunt un dezastru pentru România. Prin minciunile pe care le vând ca adevăruri absolute reușesc să distrugă și ce merge bine în această țară. Cei din Consiliul Investitorilor Străini atrag atenția că măsura transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat nu este susținută de angajatorii privați, așa cum în mod eronat au lăsat de înțeles cei de la PSD. Astfel că sectorul privat (angajați și angajatori) este pus să deconteze populismul și lipsa de responsabilitate a PSD. Mai grav este că prin această măsură veniturile angajaților din IT ar putea să scadă, lucru care va afecta serios acest sector, care este unul de succes în țara noastră.

Ca parlamentar de Moldova, zonă în care se află mai multe companii care activează în domeniul IT, solicit social democraților și partenerilor de guvernare să nu îngroape prin măsuri fiscale absurde, scrise pe genunchi, unul dintre cele mai de succes domenii din țara noastră.

Dacă salariile vor scădea va fi și mai greu să se găsească specialiști având în vedere că există deja probleme în acest sens. Conform unor date recente făcute publice de Comisia Europeană în sectorul IT&C se creează anual peste 120.000 de locuri de muncă în cadrul Uniunii Europene. În anul 2020 se estimează că deficitul de specialiști va ajunge la aproximativ 800.000 de persoane.", potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Iohannis, CONTRAZIS de premierul Tudose pe transferul contribuţiilor: 'Este o măsură bună, prin care toţi câştigă...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.