Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputata Andreea Cosma 'ÎL DISTRUGE' pe cel mai CONTROVERSAT procuror DNA: Îi cere 1,5 milioane de euro DAUNE / DOCUMENT

arhiva personala
Andreea Cosma

O cunoscută deputată joacă tare. Vrea să-l distrugă pe celebrul fost procuror DNA, Mircea Negulescu, zis și Portocală. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Andreea Cosma a anunțat că a epus plângere penală împotriva lui Portocală. Aceasta a fost înregistrată chiar la procurorul general, Augustin Lazăr. Deputata îi cere 1,5 milioane de euro despăgubiri fostului procuror DNA Prahova.

VEZI DOCUMENTUL AICI

Citește și: Revenire bombă la Pro TV: O cunoscută actriță face echipă cu Cove într-un nou reality-show ce va rupe audiența

"Am formulat o plângere penală împotriva lui Negulescu şi a procurorilor care au desfăşurat ancheta asupra mea. Am cerut daune morale şi materiale. Plângerea a fost depusă procurorului general, Augustin Lazăr. Sunt peste 20 de mii de acte notariale ridicate. Peste un milion de documente au fost ridicate", a dezvăluit Andreea Cosma.

Citește și: GAFĂ sau INTENȚIE? Noul ministru al Culturii a MODIFICAT textul jurământului depus la Cotroceni / VIDEO

Negulescu i-a făcut dosar penal deputatei și conform spuselor acesteia, Portocală ar fi vrut să aibă o relație sexuală cu Andreea Cosma. În trecut, aceasta a dezvăluit faptul că Negulescu i-a făcut avansuri, i-a cumpărat o pisică și i-a cerut să-și facă un concediu la mare împreună. "Țin minte cu mare regret că toți polițiștii călcau în picioare arhiva mea notarială", a mai spus Cosma.

Cotește și: Călin Popescu Tăriceanu îi dă replica lui Klaus Iohannis, după jurământul de la Cotroceni, și îl pune la punct pe ministrul Finanțelor

Andreea Cosma a făcut dezvăluiri incredibile la România TV. Aceasta spune că din cauza anchetelor la care a fost supusă de Negulescu nu a putut să-și refacă viața și a pierdut o sarcină. "Am pierdut o sarcină din cauza acestei anchete. Am încercat să îmi întemeiez o familie, dar nu am mai reuşit, deşi îi spusesem copilului meu că va mai avea o soră sau un frate. Din cauza acestor anchete eu nu am mai reuşit să îmi întemeiez o familie, nu se mai uită nimeni la mine.

Sunt peste 30 de plângeri penale împotriva lui Negulescu. Plângeri ale unor oameni diferiţi. A păcălit judecători cu probe false. Au fost probe false, martori ameninţaţi", a spus deputata.

Deputata nu s-a oprit aici. "Doi ani şi jumătate mi-am pierdut credibilitatea în branşă. Nimeni nu a mai venit la biroul notarial. Au plecat cu două dube de acte. Le-au luat fără bilete şi le-au adus cu bilete", a încheiat Cosma.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.