Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Ciprian Șerban, atac la Dan Barna: 'A mințit în legătură cu veniturile sale. A găsit o portiță care l-a ajutat să ascundă o parte dintre acestea'

Ciprian Serban/ Facebook
Ciprian Serban

Deputatul PSD Ciprian Șerban a lansat un atac dur la adresa lui Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidențiale, după ce acesta a mințit în legătură cu veniturile sale.

Citește și: Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

"Miza alegerilor prezidențiale de anul acesta este una uriașă, întrucât va da direcția pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor.

Românii, însă, continuă să fie mințiți cu nerușinare și sfidați, în cel mai josnic mod. În lupta pentru funcția de Președinte sunt aruncate sloganuri și promisiuni care vizează integritate, transparență, tratament egal pentru români, o viață mai bună.

Și totuși... primul și poate cel mai înverșunat și vocal candidat la Președinție…minte. Minte cu naturalețea cu care respiră. Domnul Dan Barna, căci despre el este vorba, minte și înșală așteptările românilor chiar din momentul în care a mers la Biroul Electoral Central să își depună candidatura. În declarația de avere, pe care este obligat să o depună, a mințit în legătură cu veniturile sale. A găsit o portiță care l-a ajutat să ascundă o parte dintre acestea.

Citește și: Noi comentarii făcute de Cozmin Gușă! ‘Nici susținerea nu a fost pe măsură’

Domnul Barna strigă din toate puterile despre necesitatea ca legea să fie respectată, dar este PRIMUL care o încalcă. Acesta este exemplul pe care îl oferă: încalcă legea, minte, instigă la instabilitate politică, vrea moțiune de cenzură, dar nu vrea să își asume. Este omul care vorbește, dar minte și înșală.

Asta vă doriți, iubiți români? Un politician, un președinte care nu vă respectă și vă minte? Un agitator care își vede doar interesul personal și bunăstarea lui?

NU, dragii mei! Merităm respect, meritam viață decentă, politicieni care să lupte pentru România și cetățenii săi. Partidul Social Democrat asta face: își respectă promisiunile făcute românilor și se va lupta pentru cetățenii acestei țări!", a scris deputatul PSD, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.