Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Derapaje grave la DEVA. Candidată de 28 de ani, terfelită de PNL

Facebook
Paula Corbu

Mai sunt câteva zile până la alegerile locale. La Deva, oamenii au asistat la o campanie sinistră în care toate tunurile au fost puse pe un singur candidat. Culmea, dintre toți cei 13 candidați, cel mai atacat a fost și încă este o tânără de 28 de ani, mamă a doi copii, avocat de profesie, născută și crescută în localitate: Paula Corbu, susținută în această competiție de Partidul României Europene.

Susținută de tatăl său, Mircia Muntean, fost primar al municipiului Deva, Paula Corbu a atras atenția și simpatia devenilor, context în care adversarii liberali au lansat atacuri pe toate căile. Personaje certate cu legea, oameni condamnați pentru fapte comise cu violență, au atacat, jignit și amenințat public tânăra candidată. Nu a existat zi în care tânăra candidată să nu fie atacată pe rețelele de socializare prin postări denigratoare sau comentarii jignitoare, prin live-uri în care s-a folosit un limbaj licențios imposibil de redat! Da, din tot ce am văzut până acum, Paula Corbu a fost supusă unui adevărat linșaj verbal de către adversarii din PNL. Echipa de strategi din jurul lui Florin Oancea (actualul primar) și corul bocitoarelor (borfașilor, interlopilor, cum vreți să le spuneți) și-a construit atacul pe faptul că Paula Corbu este fiica fostului primar, Mircia Muntean, condamnat penal.

În mintea lor, a fi copilul lui Mircia Muntean este un păcat!

Fiul polițistului corupt, un „sfânt”

Nu cu aceeași măsură este tratat candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David - și el este fiul unei persoane publice. David este fiul fostului șef al Poliției Deva, comisarul șef Ioan David, condamnat penal pentru protejarea grupărilor mafiote care au controlat Deva în anii 2000.

Știripeusre.ro a relatat pe larg legătura lui Adrian David cu grupările interlope din Deva, dar și neregulile grave din declarațiile de avere completate de-a lungul ultimilor ani.

https://www.stiripesurse.ro/candidatul-pnl-la-sefia-cj-hunedoara-vechi-legaturi-cu-interlopii-din-deva_1502476.html

https://www.stiripesurse.ro/candidatul-pnl-la-sefia-cj-hunedoara-fals-in-declaratii_1507901.html

https://www.stiripesurse.ro/5-intrebari-pentru-sustinatorii-usr-hunedoara_1508026.html

https://www.stiripesurse.ro/candidatul-pnl-la-cj-hunedoara-adrian-david-cheltuie-banii-pe-care-nu-ii-are-cum-e-posibil_1507595.html

Tatăl lui Adrian David a plătit. Mircia Muntean a plătit. De ce Paula Corbu este linșată în numele „campaniei electorale”, iar Adrian David, mângâiat? Atacul la familia Paulei Corbu, „capra” și „panarama”, este campanie electorală, iar dezvăluirile presei cu privire la David sunt „mizerii”? Sau PNL -ul are voie să zică orice și despre oricine?

Cel mai trist este că oamenii educați din PNL, cu statut în societate iau parte la această mascaradă și jubilează pur și simplu atunci când se aruncă cu lături în ceilalți candidați, în vecinii și prietenii lor care au alte opțiuni politice! Și asta se întâmplă tocmai în contextul în care derapajele verbale publice la adresa femeilor din politică ating cote alarmante.

Bălăceanu-Stolnici: o vulgaritate inacceptabilă

Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici, în vârstă de 97 de ani, a ajuns să regrete că a trăit prea mult, fiind întristat de limbajul folosit de politicieni la adresa femeilor în campania electorală. Bălăceanu-Stolnici a făcut această afirmație în contextul în care Nicușor Dan, candidatul PNL+USR la Primăria Capitalei a jignit-o recent pe Gabriela Firea.

"Am constatat cu uimire că în cadrul campaniei electorale se folosesc în ultima vreme aspecte de limbaj de o vulgaritate inacceptabilă într-o societate civilizată. Adresarea mai ales către femei cu epitete insultătoare este mai mult decât o insultă la adresa persoanelor respecte, ci şi la adresa alegătorilor. În plus, e vorba de o discriminare de nepermis în vremurile noastre”, a declarat Constantin Bălăceanu-Stolnici într-o înregistrare video publicată pe Facebook de directorul executiv CIADO România.

Din păcate, constatarea academicianului liberal este cât se poate de tristă, mai ales că acest comportament violent este reprodus la Deva de candidați, dar și de susținători, unii dintre ei angajați în sistemul bugetar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.