Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Despre vaccinarea forțată. Ca să nu fie dubii!

arhiva personala
Alexandru Petria

Dacă se va vota obligativitatea certificatului verde ca să poți merge la serviciu, sigur prin șmecheria că ai alternativa analizelor care sunt foarte scumpe și n-am cum să mi le permit - o formă de neasumare a acestei decizii fasciste, probabil că mă voi vaccina.

Nu am bani să trăiesc fără un loc de muncă.

Aș prefera să fac pușcărie decât să mă vaccinez, măcar acolo ți se dă de mâncare, dar autoritățile n-o să meargă pe această măsură, care ar produce scandal, fiind neconstituțională. Sunt pe cât de ticăloase, pe atât de lașe. Iar dacă ele eludează legea fundamentală a țării care este Constituția, eu de ce aș respecta legile? Dacă e care pe care, ca în junglă, atunci să fie ochi pentru ochi!

Nu-s deloc împotriva vaccinurilor, dar a vaccinurilor care sunt omologate în timp, n-am niciun chef să fiu cobai în actuala nebunie.

Consider că vaccinându-mă mi se încalcă dreptul la decizie asupra propriului corp, a vieții mele. Și fiind amenințat, am dreptul să ripostez.

Exceptând o ușoară hipertensiune arterială aflată sub control, sunt  sănătos ca un buștean. Nu aș avea niciun motiv să mă vaccinez împotriva Covid-19.

Țin să anunț: în afară că nu voi mai vota la alegeri niciun partid ce este de acord cu certificatul verde, dacă mă voi vaccina forțat și o să-mi apară nu știu ce boală cu prognoză letală după o perioadă, un an, doi, trei, cinci o să știu ce să fac- o să le iau gâtul la cât mai mulți dintre cei care au votat certificatul verde. Fără remușcări, metodic. O să mor, dar o să moară și dintre ei.

un comentariu de Alexandru Petria, scriitor

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.