Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Destin tragic pentru bărbatul care a câștigat aproape 4 milioane de euro la LOTO! Locuitorii vor să-l alunge din comună: 'Noi muncim, nu jucăm la pariuri'

Inquam Photos / Octav Ganea
loto numere noroc loterie

Oamenii din Pechea au ieșit deja pe ulițe și pe străzile asfaltate pentru a protesta, totul după ce au aflat că vecinul lor a câștigat la loto suma de aproximativ 4 milioane de euro.

Vezi și: Consăteanul lui Lucian Bute a dat lovitura: a câștigat aproximativ 4 milioane de euro la Loto

"Afară cu milionarul din Pechea!", "Nu avem nevoie de îmbogățiți la jocurile de noroc" sau "Noi muncim, nu jucăm la pariuri" sunt doar câteva dintre lozincile afișate de oamenii obișnuiți, scrie publicația Viața Liberă.

Unul dintre ei, nea Petrică, o spune direct: "Pechea a devenit cunoscută doar prin boxeri și prin câțiva privatizați care abia își mai aduc aminte de comună, dar nu prin milionari la loto care sigur se vor face că nu ne cunosc. Noi suntem cu Lucian Bute și cu ceilalți boxeri. Atât!" Este o mișcare fără precedent în această zonă a României, transmite sursa citată.

Să fie invidie pură la mijloc?, se întreabă jurnaliștii. Tanti Lenuța, care stă mai la vale de spitalul din Pechea, spune că nu neapărat: "Ce exemplu le dă milionarul ăsta la tinerii noștri? Că din loto sau păcănele devii om bogat, aranjat la casa ta? Nu este normal, noi ne facem viitorul doar prin sudoarea frunții, scrie Viața Liberă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.