Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii picante ies la iveală despre sexy ex-polițista care a fost complicea lui Andrew Tate

antena 3
luana radu

Ies la iveală detalii din viața personală a polițistei care a fost complicea lui Andrew Tate! Frații Andrew  și Tristan Tate au fost arestați pentru 30 de zile sub acuzații că ar fi constituit o rețea de pedofilie. Andrew Tate, unul din cei mai cunoscuți influenceri de la nivel mondial, a declarat în repetate rânduri că s-a mutat în România fiindcă aici justiția e mai lejeră, iar infracțiunile sunt mai puține, fiindcă poporul român e încă unul profund religios.

Cazul fraților Tate a bubuit neașteptat când s-a aflat că una din femeile cu care făceau echipă e chiar o fostă polițista. În vârstă de 32 de ani, Luana Radu e o tânără extrem de sexy care a dat munca în poliție pe o meserie mult mai bănoasă, unde aspectul fizic e cheie: videochatul!

Citește și: Iubita lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu, despre relația cu Tristan Tate: NU era genul care să bată femei

În timp ce făcea videochat, Luana, care folosește și numele Ellie Dely pe rețelele de socializare, l-a întâlnit pe Tate și, în cele din urmă, a devenit asistentul său administrativ, ajutându-l să-și gestioneze imperiul afacerilor online, care valorează aproximativ 100 de milioane de lire sterline.

Luana Radu a absolvit Academia Română de Poliție, dar se crede că a lucrat ca ofițer de poliție doar aproximativ patru ani, înainte de a pleca în 2014 pentru a câștiga mai mulți bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.