Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă, după atacurile unui deputat PNL: 'Bine că nu a vorbit despre probleme ginecologice, vă dați seama unde ajungeam'

Inquam Photos / George Calin
Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă îi răspunde deputatul Pavel Popescu, de la PNL, care susține că locul senatoarei nu este în Parlament, ci la spitalul de psihiatrie. Luni seara, la România TV, Șoșoacă l-a luat peste picior pe colegul său parlamentar.

”E un ilustru necunoscut care îmi pronunță numele și se folosește de numele meu să mai audă lumea că există unul ca ăsta în Parlamentul României. Cam asta e! Este și o infracțiune de exercitare a unei profesii fără drept, având în vedere că domnul emană niște... Bine că nu a vorbit despre probleme ginecologice, vă dați seama unde ajungeam.

Citește și: Dominic Fritz, primarul Timișoarei, agent al serviciilor secrete germane? Legături ciudate

Cum își permite să facă afirmații pe care nu le poate face decât un cadru medical? Au fost peste 10.000 de persoane în Piața Victoriei, le-a consultat el? De unde știe el că sunt asimptomatici (n.r. deputatul PNL a spus că participanții la protestele din Piața Victoriei sunt infectați, dar sunt asimptomatici)?”, a spus Diana Șoșoacă în emisiunea lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.