Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Codruț Șereș si Zsolt Nagy, sub control judiciar

diicot

UPDATE Completul ICCJ care judecă dosarul privatizărilor strategice a stabilit, miercuri, măsura controlului judiciar în cazul fostului ministru Codruţ Şereş şi al altor trei inculpaţi, în timp ce pentru Gabor Kerekes, care este plecat din ţară, a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. În afara lui Şereş, au fost puşi sub control judiciar Zsolt Nagy, Mihai Dorinel Mucea şi Mihai Radu Donciu. Procurorii DIICOT ceruseră instanţei ca în cazul celor patru să fie luată măsura arestului la domiciliu.

Măsurile preventive au fost dispuse după ce instanţa supremă a constatat că Gabor Kerekes, inculpat în dosar, a plecat din ţară, deşi era sub control judiciar. Kerekes a transmis recent instanţei un email prin care a anunţat că pleacă în Germania, ataşând scrisori electronice şi copia unui bilet de întoarcere.

DIICOT a solicitat miercuri arestarea la domiciliu a fostului ministru al Economiei, Codrut Seres si a fostului ministru al Comunicatiilor, Zsolt Nagy.

DIICOT vrea sa se asigure ca cei doi nu pleaca din tara.

Codrut Seres si Zsolt Nagy au fost condamnati in prima instanta in dosarul privatizarilor strategice. Seres a primit 6 ani de inchisoare, iar Zsolt Nagy - 5 ani de inchisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.