Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo Bucureşti şi HC Dobrogea Sud Constanţa s-au calificat în finala Ligii Naţionale la handbal masculin

CS Dinamo București

Dinamo Bucureşti şi HC Dobrogea Sud Constanţa s-au calificat în finala Ligii Naţionale la handbal masculin. Ambele formaţii au remizat în deplasare, în faţa adversarelor directe, potrivit Mediafax.

Într-un meci jucat la Turda cu Potaissa, Dinamo a fost la conducere în cea mai mare parte a jocului, diferenţa maximă fiind de patru goluri. Ardelenii au reuşit să egaleze în ultimul minut, 30-30, dar rezultatul i-a convenit de minune formaţiei din Ştefan cel Mare. Dinamo a rămas cu un avans de cinci puncte în Grupa B, cu un joc rămas de disputat, astfel că s-a calificat pentru al patrulea an consecutiv în finala campionatului.

Citește și: Dan Alexa: 'Am trăit la Călăraşi ceea ce nu am crezut vreodată; Mi s-au înjurat copiii, am fost înjurat de mamă'

Lucrurile au fost oarecum similare în partida CSM Bucureşti – HC Dobrogea Sud Constanţa, în Grupa A, cu diferenţa că aici echipa gazdă a condus în permanenţă la 3-4 goluri diferenţă. „Delfinii” au strâns scorul pe finalul jocului, iar la terminarea celor 60 de minute au terminat la egalitate, 24-24. Cu şase puncte avans înaintea ultimei etape, Constanţa s-a calificat în premieră în marea finală a Ligii Naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.