Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disensiuni la vârful PNL în Cazul Zegrean: Gorghiu: Nu ar fi rău; Nicolăescu: NU va fi pe listă

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Un nou scandal pare să izbucnească la vârful PNL. De această dată totul a plecat de la vestea detă de șeful PNL Bistrița-Năsăud care a anunțat că și-l dorește pe fostul șef al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, pe listele PNL pentru alegerile parlamentare. Negocierile au fost confirmate și de fostul președinte al CCR care a declarat că și-ar dori să revină pe băncile Parlamentului.

Vezi și: SONDAJ - Creștere spectaculoasă pentru Iohannis și Cioloș. Urcă PSD și PNL

În timp ce co-președintele PNL, Alina Gorghiu, susține că Augustin Zegrean este bine venit în partid și că este o resursă care ar face față unei activități parlamentare, șeful Grupului PNL de la Camera Deputaților, deputatul Eugen Nicolaescu exclude categoric o prezență a fostului șef al CCR pe listele PNL pentru parlamentarele din 11 decembrie a.c.

Alina Gorghiu, co-președinte PNL: 'orice om cu expertiză este binevenit în partid'... 'În opinia mea, este o resursă care ar face faţă unei activităţi parlamentare pe care eu mi-o doresc eficientă, în viitorul mandat. Nu pot să decid ce va spune filiala (Bistriţa-Năsăud, n.r,), dar n-o văd deloc ca o candidatură neinspirată', a spus Alina Gorghiu.

Eugen Nicolaescu, șeful Grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputaților: ”Eu cred că Augustin Zegrean nu o să fie niciodată pe listele PNL, eu vă garantez acest lucru, nu are cum să fie pe listele PNL. Nu există o asemenea intenție, nu știu de unde a apărut zvonul”, a declarat Eugen Nicolaescu, liderul deputaților PNL la emisiunea Punctul de întâlnire de la Antena 3, realizată de Radu Tudor.

”Nu se va întâmpla așa ceva, vă garantez. Iar listele vor fi votate în BPN... Domnul Zegrean are o pensie foarte frumoasă din punctul meu de vedere, să stea acasă să și-o mănânce”, a mai spus Nicolaescu.

Vezi și: Lovitură de proporții pentru Kovesi și DNA

Solicitat să explice în context declarațiile Alinei Gorghiu care pare a fi de altă părere, Eugen Nicolăescu a opinat că șeful său a dat o declarație cu caracter general și care nu angajează formal organizațiile care vor decide cine e pe listă și cine și a amintit că listele finale vor trebui aprobate în Comitetul Executiv Național al PNL.

Vezi și: Cinci ţigani au vrut să-l jefuiască pe campionul Japoniei la ju-jitsu: A urmat PRĂPĂDUL/ FOTO-VIDEO

Reamintim că cel care a făcut anunțul a fost făcut de preşedintele interimar al PNL Bistriţa-Năsăud, Robert Sighiartău, care a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, că Zegrean a trimis o scrisoare de intenţie în acest sens, dar că nu a semnat şi o adeziune la partid. "Vineri şi-a depus intenţia, scrisoarea. Nu a semnat adeziune la PNL, asta e interesant. Nu a semnat încă adeziunea. Trebuie să verific, a fost suspendat în perioada asta (cât a fost judecător la Curtea Constituţională - n.r.) şi devine membru direct... trebuie să verific. Intenţia şi-a depus-o, dar adeziune nu a semnat. O să am o discuţie cu dânsul", a spus Sighiartău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.