Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DISPERARE în tabăra USR. Pentru a ascunde gafele lui Cioloș, USR își arogă acțiunile PNL

Azi, reprezentanţii Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) au anunțat că vor sesiza Comisia de la Veneţia cu privire la ordonanţele de urgenţă care modifică legile justiţiei, în urma solicitării depuse de PNL. De altfel, solicitarea a fost susținută în cadrul Comisiei de deputatul PNL, Ionuț Stroe, care a prezentat situația cu care se confruntă sistemul de justiție din România.

Vezi și: CSM, MOTIVARE de ULTIMĂ ORĂ - De ce a emis aviz negativ pe OUG 7: proiectul trebuie refăcut

Dar USR a încercat din nou să fure meritele PNL și a mințit că solicitarea a fost făcută și de ei, in ciuda faptului ca singura solicitare care a fost discutată azi a fost cea a PNL.

“Opoziția USR-PNL a reușit sa obțină un vot de solicitare a unei opinii a Comisiei de la Venezia pe OUG 7 și înființarea secției speciale de investigate a magistraților. Asta s-a întâmplat astăzi in cadrul Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Paris”, a scris deputatul USR Iulian Bulai pe contul său de Facebook.

Mai mult, potrivit unor surse politice, pentru că filma și făcea poze în cadrul ședinței APCE de azi, Iulian Bulai a fost la un pas să fie dat afară din cadrul sedintei si nu i s-a dat cuvantul in cadrul sedintei, nefiind unul dintre initiatori.

Nu este prima oară când USR înceară să-și aroge meritele PNL. În cazul susținerii lui Kovesi pentru funcția de procuror-șef european, USR a pretins că PPE a fost convins să o susțină urmare a scrisorilor trimise de ei, chiar dacă nu sunt membri ai PPE, ci vor să adere la ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.