Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi vânzători de plăpumi din Ungaria, suspecți în cazul dublei crime din Satu Mare

animalzoo.ro
caine politie

Doi vânzători de plăpumi din Ungaria sunt suspecți în cazul uciderii cu sălbăticie a două femei, într-o casă din localitatea Bârsăul de Sus, județul Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că principalii suspecți au fost audiați.

„Din informațiile noastre, doi romi l-ar fi alertat pe soțul uneia dintre femei că aceasta nu mai deschide ușa. Cei doi sunt principalii suspecți, au fost audiați, au mai fost audiate și alte persoane, dar nu există vreo persoană pusă sub urmărire în mod oficial”, a spus procurorul Marius Iancu.

Citește și: ALERTĂ - Orban şi Cîţu, convocaţi de urgenţă la Cotroceni, după decizia Standard&Poor's

Primarul comunei Bârsău, Traian Ciurdaș, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cei doi suspecți sunt de etnie romă, veniți din Debrețin, Ungaria, și se aflau ocazional în sat, unde vindeau plăpumi.

„Oamenii spun că cei doi erau destul de agresivi, atât prin felul în care se purtau, cât și prin limbaj”, a spus Ciurdaș.

Surse judiciare au declarat, la rândul lor, că cele două femei au fost lovite în cap de mai multe ori, cel mai probabil luate prin surprindere.

Cele două femei au fost ucise marți, într-o casă din Bârsăul de Sus. Potrivit primarului, cele două femei erau vecine, iar în momentul în care au fost ucise erau în aceeași casă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.