Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu - Un cunoscut producător de filme a murit

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Producătorul de film american premiat cu Oscar Steve Golin, cunoscut pentru lungmetraje ca "Spotlight" și "The Revenant/ The Revenant: Legenda lui Hugh Glass", a decedat la vârsta de 64 de ani, relatează variety.com, potrivit Mediafax.

Steve Golin a murit duminică, în Los Angeles, din cauza unui cancer.

Realizatorul a devenit cunoscut la Hollywood pentru combinarea managementului de talente cu producția de film. Compania sa de producție, Anonymous Content, a realizat, printre altele, filmele "Babel", "Spotlight" și "The Revenant/ The Revenant: Legenda lui Hugh Glass". Aceasta a mai produs seriale precum "True Detective/ Detectivii din Louisiana", difuzat de postul de televiziune american HBO, "Mr. Robot", de pe USA Network, și "13 Reasons Why/ Cele 13 motive", disponibil pe platforma Netflix.

Membrii companiei Anonymous Content, pe care Golin a creat-o în 1999, l-au descris pe producătorul de film american ca fiind un inovator în industrie și un lider remarcabil, care era generos și plin de compasiune.

Citește și: Fosta soție a lui Nicolas Cage cere pensie de întreținere pentru cele patru zile de mariaj

Ascensiunea lui Steve Golin și a companiei sale au avut loc în timpul așa-numitei epoci de aur a televiziunii americane, de la începutul anilor 2000, caracterizată de o cerere intensă pentru conținut de calitate al posturilor de televizune și, ulterior, al platformelor de streaming din Statele Unite ale Americii.

Înainte de a înființa compania Anonymous Content, Steve Golin a lucrat pentru Propaganda Films. Acolo, el a contribuit la realizarea peliculei "Being John Malkovich/ În pielea lui John Malkovich", lansată în 1999. După plecarea sa din companie și înființarea propriei firme, acesta a contribuit la producția filmului "Eternal Sunshine of the Spotless Mind/ Strălucirea eternă a minții neprihănite", lansat în 2004.

Golin a primit nominalizări la Oscar pentru lungmetrajele "Babel" și "The Revenant/ The Revenant: Legenda lui Hugh Glass". În 2016, el a fost distins, în calitate de producător, cu premiul Oscar pentru cel mai bun film, pentru pelicula "Spotlight".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.