Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Domnule interimar, opriti genocidul economic al comerciantilor constanteni!

Miscarea Populara, prin Claudiu Palaz, va adreseaza in numele miilor de comercianti constanteni, un apel de sustinere al acestora!

Domnule interimar al lui Mazare, va rog sa dispuneti de URGENTA, masuri pentru sustinerea comerciantilor Constanteni, care, in ultimii ani au primit doar lovituri din partea gruparii Mazare-Constantinescu, grupare din care si dumneavoastra faceti parte! Nu este corect sa fie protejati doar cei care au relatii si pile la Primaria dumneavoastra!

Stim ca am avut un primar care nu este constantean, ci din Bucuresti, dar asta nu inseamna ca gruparea dumneavoastra trebuie sa continue asuprirea si tratarea diferentiata a comerciantilor Constantei!

Constanta are nevoie de o economie sanatoasa! Nu doar cluburi si comercianti sezonieri, veniti din alte judete in timpul verii, care gasesc pile la dumneavoastra, dand ciubucuri grase !

Toata statiunea Mamaia este plina de comercianti care la sfarsitul verii pleaca spre judetele lor !!!

Domnule interimar al lui Mazare, cei enumerati mai sus, la sfarsitul verii pleaca cu toate veniturile Constantei la ei acasa, lasand aici doar spagile date oamenilor gruparii din care faceti parte !

Protejati comerciantii Constantei ! Ei sunt cei care reinvestesc in Constanta veniturile obtinute! Nu marile magazine engros, care pleaca cu banii in afara tarii!

Ati facut un calcul cati ati nenorocit prin autorizatiile de constructie date colosilor de magazine care au sufocat economia Constanteana?

DA, domnule interimar! Dumneavoastra ati dat autorizatie de constructie pentru mall-uri care sufoca Constanta!!!

Sunteti obligat sa opriti acest genocid economic al comerciantilor constanteni!

Nu este greu sa gasiti solutii! Orasul vorbeste de la sine! Trebuie doar sa coborati din biroul dumneavoastra in randurile oamenilor si sa va plimbati printre acestia, cum ar trebui sa faca un ales local! Fara ranchiuna fata de Constanteni!

Stim ca nu va mai sprijina politic, nici cei care va sustineau si care acum va critica in presa aservita PSD, dar totusi trebuie sa depasiti nivelul de cel care-i ducea cafeaua lui Mazare si sa deveniti un barbat de stat, puternic! Nu este greu! Nu va fie teama!

 

Claudiu Iorga Palaz,

Presedinte PMP Constanta

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.