Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Domnule Zgonea, NU DISTRUGEŢI votul prin corespondenţă!

content-image

Reuşita acestui proiect este în mâinile PSD şi a majorităţii parlamentare. Datoria PNL a fost să aducă la cheie acest proiect. Tot ce trebuie să facă parlamentarii PSD este să voteze PENTRU, nu să întindă piciorul şi să pună piedici acestui proiect de interes naţional.

În acest moment întreaga clasă politică are datoria să garanteze celor 3,5 milioane de români, aflaţi în afara graniţelor, dreptul constituțional la vot.

Domnule Zgonea, dacă veţi amâna termenul de adoptare a legii votului prin corespondență până în luna februarie, așa cum ați declarat, România va încălca recomandările Comisiei de la Veneţia – prin care se precizează ca modificarea legilor electorale se face cu minim un an înaintea alegerilor. Altfel, 20% dintre cetăţenii cu drept de vot vor fi umiliţi, din nou, la cozile de la consulate şi ambasade din cauza neaplicării votului prin corespondență!

PNL militează pentru votarea acestei legi în următoarele trei săptămâni, deoarece votul prin corespondență trebuie să devină lege până în luna noiembrie!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.