Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Cocoș a turnat tot la DNA: Ce le-a spus procurorilor despre un fost ministru

Inquam Photos / Octav Ganea
Dorin Cocos

Fostul ministru al Educației Mihnea Costoiu și omul de afaceri Dinu Pescariu sunt urmăriți penal de DNA pentru un contract de închiriere a bazei sportive „Cutezătorii”. Totul a pornit de la un denunț al lui Dorin Cocoș. Jurnalista Ionela Arcanu de la Realitatea TV relatează un pasaj din mărturia lui Dorin Cocoș din dosarul "Baza Cutezatorii".

Vezi şi: Luptă în PSD pentru voturile baronilor. Strategiile lui Dragnea și greșelile lui Tudose înainte de Cex-ul decisiv

"Cunosc ca Dinu Pescariu, care deține baza Cutezatorii, in baza unui contract din 2004, a apelat la Mihnea Costoiu, la acel moment secretar de stat în Ministerul Educației, pentru a încheia un act adițional pe o durată de 25 de ani, deoarece avea probleme in justitie, în legătură cu rezilierea contractului încheiat cu RAAPPS. Cunosc ca Dinu Pescariu era foarte bun prieten cu Mihnea Costoiu, vazandu-i atât la club, la baza Cutezatorii, cât și la diverse evenimente la care am participat intamplator cu toții. (...) Din discutiile purtate cu Dinu Pescariu, am aflat ca Mihnea Costoiu a semnat actul adițional privind baza Cutezatorii fără nicio documentație care să justifice încheierea respectivului act. Precizez ca in acea perioada ma vedeam aproape zilnic cu Dinu Pescariu la baza Cutezatorii, datorită discuțiilor pe care le aveam despre afacerea Microsoft, pentru care am si fost condamnat", le-a spus Cocoş procurorilor.

Fostul secretar de stat Mihnea Costoiu, în prezent rector al Universităţii Politehnice Bucureşti, și fostul jucător de tenis Dinu Pescariu sunt cercetați de procurorii anticorupție, sub control judiciar, în dosarul în care se investighează modalitatea în care a fost concesionată Baza Sportivă "Cutezătorii" din București, a anunțat DNA marţi. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.