Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două tone de metale, recuperate de polițiști în urma unor razii: amenzile au depășit 100.000 de lei

www.ziuaconstanta.ro
cale ferată

Peste două tone de materiale feroase şi neferoase au fost recuperate de poliţiştii de la transporturi în urma unei acţiuni pentru reducerea numărului de furturi din vagoanele de marfă, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 116.000 lei, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Poliţia Română, acţiunea a avut loc pe 27 august, obiectivul acesteia fiind combaterea sustragerilor din vagoanele de mărfuri, precum şi a componentelor de la mijloacele de material rulant.

Poliţiştii, cu sprijinul a 25 de angajaţi feroviari, au verificat 55 de trenuri de marfă în staţiile de cale ferată şi 35 în triaje.

"Au fost efectuate controale în depouri, revizii, parcuri reci, în linie curentă, precum şi în magazii de piese de schimb, fiind constatat un caz în care au existat nereguli. În cadrul acţiunii, au fost verificate 138 de unităţi care au ca obiect de activitate colectarea de deşeuri de metale feroase şi neferoase, de unde au fost recuperate 2.355 de kilograme de astfel de materiale, pentru care nu exista documentaţia legală. Poliţiştii au întocmit trei dosare penale, în care sunt cercetate cinci persoane", precizează sursa citată.

De asemenea, au fost efectuate şi 62 de controale la firme de pază care asigură securitatea în sistemul transporturilor feroviare.

În urma acţiunilor, au fost aplicate 195 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 116.555 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.