Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dramă în familia lui Sylvester Stallone - Jackie Stallone, celebru astrolog şi mama acestuia, a murit la 98 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Jackie Stallone, celebru astrolog şi mama actorilor Sylvester şi Toni D'Alto şi a cântăreţului Frank, a murit la vârsta de 98 de ani, potrivit news.ro.

Frank Stallone a anunţat pe Facebook decesul ei. „A murit în somn, aşa cum şi-a dorit. Era greu să nu o placi, a fost o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă”.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

Jackie Stallone a fost cunoscută mai ales ca medium şi a scris mai multe cărţi despre astrologie. A fost campioană de fitness şi figură importantă din spatele G.L.O.W., companie de wrestling feminin, celebră în anii 1980.

Jacqueline Frances Labofish s-a născut pe 29 noiembrie 1921, în Washington D.C. În adolescenţă, a fugit de acasă pentru a lucra ca acrobat pentru Ringling Bros. şi circul Barnum & Bailey. A fost apoi stilist şi dansatoare.

A fost căsătorită de trei ori. În prima căsătorie, cu Frank Stallone Sr., actor de ocazie şi stilist, s-au născut Sylvester, în 1946, şi Frank Jr., în 1950. Mariajul a durat 12 ani. Apoi, ea s-a căsătorit cu Anthony Filiti, în 1959, şi l-a născut pe D’Alto, în 1964. Toni D’Alto a murit în 2012, din cauza unui cancer. Cu Stephen Devine era căsătorită din 1998. Ea a avut şase nepoţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.