Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drama unui star de la Arsenal: 'M-am gândit să mă sinucid, am pierdut tot'

renasterea.ro
fotbal

Emmanuel Eboue (34 de ani) se află într-o perioada de cumpănă a vieţii. Ivorianul care a scris istorie la Arsenal şi a fost dorit de FCSB a divorţat de soţia şi a pierdut mulţi bani, iar acum apelează la milă în încercarea de a-şi găsi un nou loc de muncă, informează Mediafax.

Eboue a divorţat de soţia de 34 de ani şi a pierdut tot ce avea. S-a gândit inclusiv la sinucidere, având în vedere greutăţile pe care le-a avut. "Am pierdut tot după divorţul de soţia mea! M-am gândit şi la sinucidere. Acum, mi-aş dori să mă ajute Dumnezeu. Nu mai am nici măcar o maşină de spălat, nu am bani pentru un avocat. Am câştigat 8 milioane de euro în Turcia (n.n. la Galatasaray), dar 7 milioane i-am trimis acasă, soţiei mele.

Uimitoarea dorinţă de Crăciun a miliardarului Bill Gates

Nu vreau ca oamenii să ştie că sunt acasă şi stau cu lumina stinsă. Fiicele mele mă sunau până acum două luni. Mi-e dor de ele, mi-e dor să le văd. Simt o o durere mare că sunt departe de ele", a povestit Eboue.

"Poate că Federaţia de Fotbal din Anglia mă va ajuta şi îmi va da un loc de muncă", este dorinţa lui Eboue, care a mai evoluat în Anglia şi pentru Sunderland, după experienţa de la Galatasaray.

"Steaua este interesată de Emmanuel Eboue. Multe cluburi sunt interesate de el. Discutăm cu mai multe echipe în acest moment. M-au sunat multe cluburi, căutăm cea mai bună variantă", spunea impresarul lui Eboue, anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.