Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drept la replică pentru ziarul Jurnalul Național

Adevărul este departe de afirmațiile pe care le vehiculați în publicația dumneavoastră. Vă rog să publicați dreptul meu la replică:

1. Acuzația falsă legată de incompatibilitatea "contractelor cu statul ale mamei mele" a fost demontată în instanță definitiv și irevocabil. Mama mea a câștigat procesul în instanță. Nu vă fie frică să spuneți adevărul. Nici vorbă de 'sute de mii de lei', așa cum mincinos ați redactat în articolul dumneavoastră, nici în cazul 'grădiniței', nici în cel al 'puțului de apă' la care vă raportați.

2. Nu am făcut în viața mea vreo vacanță pe bani publici. La vizita mea oficială în Rwanda,  la Forumul Global al Femeilor Parlamentar, am reprezentat România. Ca delegată a Parlamentului României am prezentat evoluțiile reale din țara noastră în reprezentarea femeilor în spațiul public. Am făcut cunoscute publicului românesc realitățile din alte țări și concluziile evenimentului la care am reprezentat România imediat după întoarcerea în țară. Nici gând de vreo vacanță de lux. Falsul este strigător la cer.

3. În toate drepturile la replică am demontat constant acuzațiile false pe care le aduceți mie sau familiei mele, nemeritate, și care nu au niciun suport în realitate. Înverșunarea cu care alocați atât de multe articole campaniei denigratoare la adresa mea nu aduce niciun avantaj sau beneficiu cititorilor dumneavoastră.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.