Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce i-a făcut cu ou și cu oțet, Clotilde Armand vrea pace cu liberalii, dar îi atacă pe Florin Cîțu și Rareș Bogdan: 'Don't hate the player, hate the game'

facebook.com
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a afirmat că în ultima vreme, tot mai mulţi liberali s-au dezlănţuit împotriva ei şi a colegilor din USR-PLUS. Ea i-a îndemnat pe cei din PNL să lase jocurile politicianiste la o parte şi să guverneze împreună România, pentru că nu este timp de pierdut cu aceste „lupte sterile”. Deși îndeamnă la pace, Armand continuă să îl umilească pe premierul Florin Cîțu și pe europarlamentarul Rareș Bogdan.

„În ultima vreme tot mai mulţi liberali s-au dezlănţuit împotriva mea şi a colegilor mei din USRPLUS. Un prim-ministru care se supără atunci când îi spunem adevărul în faţă, un liberal care ne trimite acasă atunci când vrem reforme adevărate în administraţie şi altul care a uitat că a fost votat să ne reprezinte la Bruxelles.

Citește și: HAOS în ograda lui Clotilde Armand: Deși PNL și USR-PLUS au majoritate, proiectul de buget al Sectorului 1 pe 2021 a fost respins de Consiliul Local

Dragi colegi liberali, vă rog lăsaţi jocurile politicianiste la o parte şi haideţi să guvernăm împreună România. Acesta este angajamentul nostru în faţa românilor. N-avem timp de pierdut cu aceste lupte sterile. Ştiu, suntem incomozi pentru că nu mai acceptăm compromisuri şi combinaţii, suntem oameni care după 31 de ani în care politicienii au făcut politică fără să-i intereseze de cetăţeni noi ne dorim o ţară mai prosperă. Haideţi să o reconstruim împreună, stimaţi colegi de coaliţie. Hai să lăsăm la o parte orgoliile şi să ne apucăm de muncă. E tot ce contează acum.

Don't hate the player, hate the game”, a scris Clotilde Armand luni pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.