Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Dan Barna, încă un lider USR a anunțat că are COVID-19

adevarul.ro
ciolos barna usr plus

După Dan Barna, și deputatul USR Tudor Benga a anunţat că este infectat cu coronavirus.

"Astăzi am primit rezultatul testului efectuat luni şi mi s-a confirmat ceea ce bănuiam deja, anume că sunt pozitiv cu COVID-19. Am simptome încă de duminică seară, evoluţia lor e pozitivă, urmez recomandările medicilor şi sunt încrezător că se va dovedi o formă uşoară. Medicul de familie mi-a indicat izolare la domiciliu două săptămâni şi probabil veţi auzi ceva mai rar de la mine zilele următoare", a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

El spune că numărul de cazuri noi de infectare cu coronavirus "pare să indice începutul unei scăderi", însă subliniază că e foarte important ca oamenii să se protejeze şi să respecte măsurile de prevenţie.

Deputatul Tudor Benga candidează pentru un nou mandat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. El deschide lista Alianţei USR PLUS Braşov pentru Camera Deputaţilor.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.