Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E Furtună în Parlament: Găină și Cocoș vor vota viitoarele legi pentru români

Inquam Photos / Octav Ganea
Inaquam Dacian Ciolos Parlament

Nume amuzante în noul Parlament. Românii au trimis prin votul lor din 11 decembrie în Parlament, pentru a face legi pentru ei, 465 de senatori și deputați, unii cu ștate vechi, alții boboci în Casa Poporului. Unii dintre ei cu nume amuzante, care cu siguranță vor face deliciul aleșilor, la declarațiile din plen.

Tot în viitorul Parlament, care va intra în pâine din 20 decembrie, vom avea și tineri de numai 24 de ani, cum este liberala Mara Mareș, ea fiind juna deputaților, dar și octogenari ca medicul Leon Dănăilă, ales senator tot pe listele PNL.

Citește și: REACȚIA soțului lui Clotilde Armand după ce a fost EXCLUS din USR de Nicușor Dan

Senatorii, deputații și angajații Casei Poporului vor zâmbi de fiecare dată când vor auzi de la tribuna Parlamentului nume de obiecte, animale, păsări sau fenomene ale naturii, anunță Libertatea.

Nu este o glumă. Este numele unor aleși care timp de 4 ani vor face legi pentru ca românilor să le fie mai bine. Astfel, în noul Legislativ îi vom găsi pe juna pesedistă Mirela Furtună, pe USR-ista Cristina Prună sau pe social-democratul Ioan Dârzu. Vor vota legi și guverne și liberalul Corneliu Olar, pesedista Doina Pană sau Ion Cupă.

Prin Palatul Parlamentului ar putea cânta cucul și s-ar putea auzi chiar cotcodăcitul găinii, întrucât Alexandru-Răzvan Cuc și Mihăiţă Găină sunt și ei printre noii noștri aleși. Alin Văcaru, Eugen Ţapu Nazare sau Vasile Cocoș sunt alte exemple de parlamentari cu nume haioase.

Dan Ciocan ar putea da cu ciocanul în masa de la prezidiu dacă nu-i va fi ceva pe plac. Gigel Ştirbu, Aurel Căciulă, Mircea Cazan, Iuliana, Laura Scântei, Florin Cârciumaru sau Ion Spânu se numără printre senatorii și deputații care au nume haioase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.