Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E pentru prima dată când Traian Băsescu spune așa ceva: Ce a zis într-un interviu la TVR

Fostul președinte, Traian Băsescu, a făcut o serie de afirmații în premieră despre viața sa particulară. Băsescu a vorbit despre căsnicia cu soția sa, Maria, dar a spus și câteva detalii, neștiute, din viața de marinar.

”Cardul nu e la mine. E la soție, acasă. Asta nu înseamnă că sunt tipul de bărbat care umblă fără niciun ban în buzunar. Responsabilitatea majoră a casei e a soției.

Citește și: Imaginile anului în presa din România! Cum a putut să apară Dana Grecu la Antena 3: Interzis minorilor

Ne-am căsătorit pe 5 decembrie, eu am primit de la Institul de Marină o învoire de 36 de ore. Mi-am luat biletul de voie, m-am dus la nuntă, luna de miere au fost 24 de ore după nuntă. Eu am avut noroc cu soția mea, dar și ea a avut noroc cu mine. Am fost doi norocoși. Eu am învățat de ce să îmi iubesc și să îmi respect soția acum, la bătrânețe. Abia când am nepoți am văzut cât e de greu să crești doi copii, de una singură.

Pe navă aveam o sală de cinema, aveam sală de sport, iar apartamentul în care locuiam eu pe vapor, era mai mare decât cel pe care îl aveam pe uscat. Asta, chiar dacă la Constanța aveam un apartament de 4 camere.”, a spus Traian Băsescu la TVR 1.

Citește și: Fenomen îngrijorător în România: Bătrânii de peste 65 de ani sunt, pentru prima dată, mai mulți decât tinerii până în 14 ani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.