Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E stare de ALERTĂ în Statele Unite: Guvernul, în BLOCAJ administrativ pentru a doua oară

www.timeanddate.com
steag SUA

Guvernul Statelor Unite a intrat în blocaj administrativ pentru a doua oară în mai puţin de o lună, după ce senatorul republican Rand Paul a cerut o dezbatere asupra unui amendament, blocând votul privind finanţarea Executivului, scrie NEWS.RO, citând Reuters.

Citeşte şi: Experţii trag SEMNALUL DE ALARMĂ: 'Un război nuclear, MAI PROBABIL decât în timpul Războiul Rece. Europa NU este imună...'

Congresmenii au avut termen până joi la miezul nopţii (7.00, ora României) să adopte acordul la care au ajuns în timpul săptămânii liderii republicani şi democraţi.

Însă obstrucţia sentorului republican Rand Paul, ostil unei creşteri a deficitelor publice, a întârziat lucrările Senatului, care şi-a amânat şedinţa înainte de trecerea termenului.

Aceată dată-limită a fost stabilită prin măsura de finanţare temporară adoptată prin vot la 23 ianuarie, după cele trei zile ale precedentului "shutdown", care a condus la închiderea parţială a agenţiilor şi serviciilor federale şi a plasat în şomaj tehnic câteva sute de mii de angajaţi federali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.