Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecologiștii spun public `STOP campaniei morcirloase!`

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Ecologiștii români critică dur campania electorală neoficială feroce din aceste zile. Partidul Ecologist Român (PER) prin vocea lui Dănuț Pop, președintele partidului, cere Stoparea acestei campanii mizere și dacă tot s-a început campania prematur atunci aceasta să se facă în jurul unor programe și a unor oameni valoroși:

Vezi și: Avocatul Poporului a sesizat CCR cu privire la legea de supraimpozitare a pensiilor

”Agresivitate, lovituri sub centrura, mocirla comportamentala, huiduieli in loc de candidati valori si programe puternice pentru oameni, ASTA condamna Partidul Ecologist

Campania electorala pentru alegerile locale a demarat, din pacate, cu episoade de violenta grosiera. Efectul acestor atitudini ai diversilor actori politici si partide politice, nu  face decat sa dezguste si mai mult oamenii, cei care doresc sa vina la vot pentru o altfel de clasa politica, pentru alt profil de candidati competenti, si pentru proiecte solide, adresate dezvoltarii comunitatilor in care ei traiesc.

Partidul Ecologist Roman  are pregatite liste complete la nivel national,  cu candidati seriosi, care isi respecta comunitatile in care candideaza si pentru care au gandit proiecte solide ca solutii reale la nevoile administrative comunitare. Sub laitmotivul Alege Viata,  PER desfasoara o activitate politica si o campanie bazate  pe  renasterea  valorilor politice, economice si sociale curate si civilizate, avand ca piloni ecologia si meritocratie.”, spune Dănuț Pop, președintele PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.