Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ediţia a 16-a a Târgului IT&C va avea loc în weekendul 11-12 martie, la Palatul Parlamentului

Agerpres.ro
palatul parlamentului

Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare (LSAC) organizează, în perioada 11 - 12 martie, la Palatul Parlamentului, cea de-a 16-a ediţie a Târgului IT&C, cel mai mare eveniment din acest domeniu, ce are loc în România, informează Agerpres.

Organizatorii menţionează că scopul principal al evenimentului este de a expune studenţilor din cadrul facultăţilor cu profil tehnic, precum şi absolvenţilor acestora, oferta actuală de pe piaţa IT&C din România şi din străinătate.

Astfel, participanţii aflaţi la începutul carierei pot intra în contact direct cu reprezentanţi din domeniul IT&C, bucurându-se în acest mod de numeroase oportunităţi oferite de către aceştia, precum informaţii despre procesele de recrutare, posibilităţi de angajare, stagii de practică, burse şi multe altele.

Târgul IT&C reprezintă prima etapă în formarea unei selecţii optime şi contribuie la popularizarea companiilor în rândul studenţilor şi la oferirea unor perspective de angajare pentru candidaţi.

În acest an, evenimentul de profil va aduce la start peste 70 de companii de succes din domeniul IT, atât din România, cât şi din străinătate.

Partenerii Premium ai acestei ediţii sunt: Cognizant Softvision, Deutsche Bank, Enel, Garrett Motion, Honeywell şi Molex.

Târgul IT&C 2023 va avea loc la Palatul Parlamentului sâmbătă, 11 martie, în intervalul orar 11:00 - 18:00, respectiv duminică, 12 martie, între orele 10:00 - 16:00.

La ediţia din 2022, la Târgul IT&C al LSAC au participat peste 60 de companii, mai mult de 2.200 de studenţi iar numărul aplicărilor pentru un loc de muncă a depăşit 13.000.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.