Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emin Agalarov şi-a anulat turneul în SUA, după o neînţelegere cu Robert Mueller

slate.com
Robert Mueller

Starul pop rus Emin Agalarov şi-a anulat luni turneul în SUA după o neînţelegere referitoare la negocierile privind depunerea unei mărturii în ancheta desfăşurată de procurorul special Robert Mueller legată de implicarea sa în controversata întâlnire din 2016 de la Trump Tower, a anunţat avocatul său, relatează dpa, potrivit Agerpres.

"Acum, din nefericire, este un impas, deci nu poate veni", a declarat luni avocatul lui Agalarov, Scott Balber pentru New York Daily News. 

"Din cauza unor circumstanţe care nu depind de mine, sunt obligat să amân turneul american şi canadian", a spus Agalarov într-o postare pe Instagram. "Practic, am fost pus în această poziţie împotriva voinţei mele", a spus el. 

Agalarov, 39 de ani, este suspectat că l-ar fi trimis pe agentul său Rob Goldstone să aranjeze o întrevedere la Trump Tower în 2016 între Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, şi un avocat de la Kremlin pentru a submina candidatura democratei Hillary Clinton. 

Balber a declarat pentru Daily News că s-a prezentat atât la biroul procurorului Mueller cât şi la diverse comisii ale Congresului la începutul acestui an când este planificat turneul. 

Agalarov a dorit ''să le spună că acest turneu va avea loc şi au discutat despre un mecanism potenţial pentru ca mărturia lui să se desfăşoare pe un ton amiabil şi în mod voluntar", a spus avocatul. Acesta a precizat că Agalarov doreşte să se prezinte pentru mărturie, dar nu şi în cazul unei citaţii oficiale. 

"Emin ar fi dorit să vină în SUA atât pentru fanii lui, cât şi pentru a depune mărturie - pentru a pune capăt acestei controverse. Dar, din păcate, nu am reuşit să ajungem la un acord cu diferite părţi implicate", a spus el.

Citește și: Lady Gaga susține că Mike şi Karen Pence sunt 'cei mai răi reprezentanţi' ai creştinismului

Balber a spus de asemenea că oricine se adresează Congresului sau unui ofiţer federal trebuie să spună adevărul, indiferent dacă mărturiseşte în mod voluntar sau nu. În caz contrar, riscă să fie pus sub acuzare. 

El a spus că problema lui Agalarov de a depune mărturie sub citaţie prezintă ''două aspecte''. "În primul rând, este vorba despre documente şi, în al doilea rând, despre subiectul conversaţiei'', a adăugat avocatul.

Videoclipul noului single "Got Me Good" al lui Agalarov este o parodie la adresa investigaţiei lui Mueller privind posibilele interferenţe în alegerile prezidenţiale din 2016 din SUA. În videoclip apar personaje, de la preşedintele Donald Trump şi Ivanka Trump la actriţa de filme porno Stormy Daniels, Hillary Clinton, fondatorul Facebook Mark Zuckerberg şi liderul nord-coreean Kim Jong Un. 

Agalarov este fiul miliardarului Aras Agalarov, născut în Azerbaidjan, un oligarh apropiat preşedintelui rus Vladimir Putin. 

Cântăreţul de muzică pop Emin Agalarov s-a întâlnit cu Trump în 2013 în timp ce filma un videoclip cu fosta Miss Rhode Island, Olivia Culpo. 

Familia Agalarov, care conduce un imperiu imobiliar în Rusia, a discutat ulterior despre un posibil parteneriat pentru construirea unui Trump Tower la Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.