Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Enrique Iglesias, Prince Royce şi CNCO, principalii laureaţi ai galei Latin American Music Awards

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias, cu trei premii inclusiv pentru cel mai bun artist al anului, alături de Prince Royce şi CNCO, cu patru premii fiecare, au fost marii câştigători ai celei de-a treia ediţii a galei Latin American Music Awards (Latin AMA) care s-a desfăşurat joi seară la Los Angeles, relatează AGERPRES, citând EFE.

Citeşte şi: INEDIT: Papa Francisc, în dialog cu astronauţii de pe Staţia Spaţială - VIDEO

Teatrul Dolby, emblematica scenă de la Hollywood unde se decernează anual premiile Oscar, a asistat la triumful cântăreţului spaniol Enrique Iglesias, care deja în 2016 câştigase cinci premii Latin AMA, şi care a fost proclamat învingător la categoria vedetă a serii de cel mai bun artist al anului. 

Cântăreţul spaniol şi-a adjudecat de asemenea premiul pentru artistul masculin favorit şi pentru colaborarea preferată - o categorie pe care a împărţit-o cu Descemer Bueno şi Zion &Lennox pentru piesa 'Súbeme la radio'.

"Întâi de toate vreau să le mulţumesc fanilor pentru că fără sprijinul vostru toate acestea ar fi imposibile. Mulţumesc pentru dragostea voastră. Vă iubesc nespus", a spus Enrique Iglesias la urcarea pe scenă. 

Al doilea artist triumfător al serii a fost Prince Royce, care şi-a adjudecat prestigioasa categorie de cel mai bun single pentru hitul 'Déja vu' cântat în duet cu Shakira. Piesa a fost de asemenea considerată cel mai bun cântec tropical. Artistul "bachatero" de origine dominicană şi-a adjudecat şi premiile pentru artistul preferat tropical şi cel mai bun album tropical pentru 'Five'. 

"Cred că latino-americanii trăim vremuri foarte dificile. Cred că trebuie să-i motivăm pe cei tineri. Ştiu că sunt mulţi tineri cântăreţi, artişti, actori, avocaţi sau mulţi alţii. Le doresc mult curaj. Totul este posibil când munceşti cu suflet", a spus Prince Royce la conferinţa de presă de la încheierea galei. 

Tot cu patru premii au plecat şi tinerii din grupul CNCO, laureaţi la categoria cel mai bun duet sau trupă favorită de pop-rock, cântec preferat de pop-rock cu piesa 'Reggaeton lento (bailemos)' şi pentru cel mai bun album şi albumul favorit de pop-rock, ambele pentru 'Primera cita'.

Citeşte şi: Radu Tudor, critici DURE la vizita Patriarhului Chiril I al Moscovei: 'Cum să chemi la comemorarea victimelor pe reprezentantul călăilor?!'

La gala la care maeştrii de ceremonii au fost cântăreaţa Becky G şi actorul Diego Boneta, cântăreţul columbian J Balvin a câştigat trofeul Latin AMA pentru artistul favorit urban şi cel mai bun album urban ('Energía'), în timp ce compatriotul său Maluma a obţinut premiul pentru cântecul favorit urban al anului ('Felices los 4'). 

Gloria Trevi, laureată la categoria cea mai bună artistă feminină favorită de pop-rock şi Gerardo Ortiz, care a primit premiul pentru artistul favorit regional mexican, au fost alţi doi câştigători ai galei. 

Artistul portorican, Pitbull, care alături de Fifth Harmony a oferit unul din recitalurile cele mai spectaculoase, a primit din mâinile prietenului său Enrique Iglesias premiul special Dick Clark, ca omagiu adus carierei sale muzicale şi angajării sale în activităţi caritabile. Pitbull a profitat de ocazie pentru a transmite un mesaj de inspiraţie şi motivare tuturor celor afectaţi de dezastrele naturale care au lovit toamna aceasta Puerto Rico sau Mexicul. 

Plină de recitaluri şi de reprezentaţii pe scenă pentru toate gusturile, gala a început cu un moment forte susţinut de artista Gloria Trevi şi de Alejandra care au interpretat piesa 'Más buena', în timp ce Chayanne şi Wisin au urcat pe scenă pentru a cânta în duet 'Qué me has hecho'. 

Camila Cabello a transformat sena galei LAMA într-un salon tropical în cel mai pur stil cubanez interpretând 'Havana', în timp ce Prince Royce şi Farruko au adus o notă de "bachata" şi "'reggaeton" interpretând 'Ganas locas'. 

Momentul cel mai emoţionant al serii a fost când duetul Jesse şi Joy au cântat o versiune a piesei 'Yo vengo a ofrecer mi corazón' al lui Fito Páez ca omagiu adus victimelor recentelor catastrofe naturale. 

"Să trăiască Mexic, să trăiască America Latină", a strigat solista Joy Huerta, care nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile şi a încheiat cântecul ridicând pumnul în sus. Este gestul prin care echipele de salvare cereau un minut de tăcere pentru a auzi strigătele posibililor supravieţuitori ai cutremurelor din Mexic şi care ulterior a devenit un simbol al rezistenţei şi al speranţei în rândul populaţiei.

Citeşte şi: Analiştii lansează un scenariu BOMBĂ după creşterile HALUCINANTE ale Robor. La cât ar putea ajunge cursul euro-leu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.