Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Epidemia cu Covid-19 îi TAIE lui Dragnea BENEFICIUL plimbării la instanță - Se vede cu judecătorii ICCJ prin videoconferință din închisoare

Inquam Photos / George Calin
liviu dragnea

Instanța supremă ia, joi, în discuție, la al doilea termen de judecată, contestația la executare făcută de Liviu Dragnea împotriva deciziei definitive din dosarul angajărilor fictive, prin care a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

Citește și: Tribunalul îl trimite pe DRAGNEA în 'GHEARELE' magistraților ICCJ - Instanța supremă a judecat deja o contestație la executare a lui Dragnea și a respins-o

Acest proces este cel ce are la bază acțiunea introdusă de apărarea lui Dragnea la Tribuanlul București, concomitent cu o altă acțiune similară introdusă în aceeași perioadă și la instanța supremă.

Citește și: DNA Raport al Corpului de control l-a făcut pe directorul Romgaz să denunţe achiziţia terenului de la afaceristul local - Nu s-a negociat în interesul Romgaz

Mai precis, la acest moment instanța supremă a respins deja contestația la executare făcută de Dragnea iar acum judecă dosarul de la Tribunalul București care a fost declinat de către respectivul magistrat.

La termenul de joi al procesului Dragnea nu va fi scos din penitenciarul Rahova și adus cu duba la instanță ci  se va vedea cu judecătorii ICCJ prin videoconferință așa cum prevede regulamentul de criză epidemică al instanței.

Citește și: PLIMBĂRI ZILNICE cu duba pentru Liviu Dragnea - A introdus contestaţie la executare şi la instanţa supremă în speranţa că va scăpa de închisoare

Aceasta ar fi prima oară când Dragnea nu este ”plimbat” la instanțe pentru a participa la procesele pe care le intentează.

Completul care analizează această nouă contestație la executare a fostului lider PSD este format din președintele magistat Rodica Cosma și judecătoarele Anca Mădălina Alexandrescu  și Simona Cristina Neniţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.