Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae a EXPLODAT: atac virulent la 'ecologiștii de asfalt, virgini și cvasi-virgini'

serban nicolae

Liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, ripostează extrem de dur, după ce a fost atacat spațiul public pentru proiectul de lege privitor la terenurile forestiere. Șerban Nicolae lansează un atac la ”ecologiștii de asfalt, virgini și cvasi-virgini”, pe care îi numește ”neterminați”.

Citește și: SURSE - PSD pregătește o mutare CRUCIALĂ la Congres: reverberații în tot partidul

”Ecologiștii de asfalt, virgini și cvasi-virgini

Un alt fals rostogolit de o propagandă buboasă a fost ideea că eu am propus un proiect de lege prin care se permite exploatarea arborilor din ariile protejate, din pădurile virgine și cvasi-virgine ale țării. Neterminaților ăstora, care rup asfaltul cu jeep-urile toată săptămâna, după care se duc sâmbăta la munte cu bicicleta ca să se dea ecologiști, le-aș fi spus bancuri din seria cu Radio Erevan. Nu sunt între inițiatorii proiectului cu pricina, nu e vorba de exploatări forestiere și nu e vorba de permisiunea de a tăia păduri. În rest, totul corespunde adevărului.
Textul, propus de mai mulți parlamentari și trecut de votul Senatului spune clar: .
Pe scurt, e vorba de interes public, comunitar și de lucrări edilitare de apă și canal. Făcute de primării și pentru binele localităților. Pentru „asigurarea securității și sănătății oamenilor și animalelor”! Pe bani europeni, pentru că Uniunea Europeană finanțează asemenea proiecte comunitare. NU se exploatează masă lemnoasă, NU se defrișează păduri, NU sunt interese economice și NU se face profit. Și-atunci, de ce se rostogolește minciuna, se împrăștie ura și se deturnează atenția de la adevăratele probleme de mediu? Sunt proști sau ticăloși? Cu siguranță sunt din ce în ce mai puțini, din ce în ce mai prost plătiți și cu stăpâni din ce în ce mai puțin inspirați. Alternativa lor este să menținem comunitățile izolate din România cu infrastructură medievală, înapoiate ca dezvoltare edilitară și care să poată fi vizitate de ecologiștii de asfalt ca pe niște ciudățenii ale secolului XXI.”, scrie Șerban Nicolae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.