Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Esteticianul vedetelor ar putea petrece zece ani după gratii: Cu ce a fost prins

puscarie catuse

E groasă rău pentru unul dintre cei mai cunoscuți doctori esteticieni din țara noastră. Oamenii legii îl acuză că ar fi luat mită de la două persoane în schimbul unor operaţii estetice, infracţiuni pentru care riscă - potrivit codului penal - până la zece ani de închisoare.

Vezi și: Patronul ziarului 'Evenimentul zilei' rămâne sub control judiciar

Alături de Victor Schwartz au fost trimise în judecată şi alte 63 de persoane pentru luare de mită, participaţie improprie la fals intelectual, fals intelectual, înşelăciune şi dare de mită. Dosarul se află acum la Tribunalul Bucureşti. Schwartz a negat vehement orice implicare în acest dosar. O "minciunică", în condiţiile în care numele lui apare pe lista inculpaţiilor. Mai mult, după prima sa audiere, Schwartz a pozat în victimă şi şi-a apărat cu înverşunare colegii care fac "muncă eroică", anunță spynews.

Citește și: Băsescu intervine în scandalul de la Antena 3. Atac dur la Tăriceanu

"La ora 6 ne-am trezit cu mascaţii la uşă! Nu ştiam despre ce e vorba. M-au întrebat dacă am arme, droguri... Le-am spus că au greşit casa. Ne-au spus că au mandat, mi-au spus să chem avocatul şi după percheziţii lungi m-au luat la audieri. Oamenii s-au purtat exemplar, au fost profesionişti, nu am ce să le reproşez. Nu mi se pare normal însă că am fost trataţi ca nişte criminali. Să intre mascaţii cu armele peste noi? Este o mare aberaţie ce se întâmplă. Medicii nu au luat sume de bani, nu sunt colegi care câştigă sumele alea despre care s-a spus. Cred că sunt anumite interese politice", a spus medicul pentru Antena Stars.

Vezi şi: Cazul Antenei 3 a explodat în Senat. DECIZIA votată de toate partidele politice

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.